|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wielki powrót, czyli poproszę o rady :D
Witam wszystkie wizażanki!
![]() W sumie byłam skołowana i nie wiedziałam, gdzie umieścić ten wątek, ale to chyba będzie dobre miejsce, bo to raczej takie ploteczki, porady, nic specjalnego. ![]() Zwracam się do Was z prośbą. ![]() Otóż, w poniedziałek mam rozpoczęcie roku. Nie widzieliśmy się wszyscy prawie 3 miesiące, a ja przez ten czas schudłam jeszcze sporo, zmieniłam fryzurkę i tak dalej i tak dalej ![]() ![]() Czy macie jakieś takie porady, mhm? Domowe sposoby na poprawienie urody? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za wszystkie porady, buziaki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Szara Eminencja
|
Dot.: Wielki powrót, czyli poproszę o rady :D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Była już masa takich wątków. Wyszukiwarka nie gryzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, nie myślałam że to taka zbrodnia.
![]() Po prostu nie wiedziałam pod jakim hasłem mam tego szukać, a forum plotkowe ma masę różnych wątków, więc doszłam do wniosku, że w razie czego jak się zdubluje czy coś to nic się takiego nie stanie. Ja jestem obeznana na fitnessie i dietetyce,a tutaj w ogóle nie miałam pomysłu jak szukać. No nic, przepraszam. Ale w sumie i tak nie znalazłam, w tych wątkach żadnej porady, która by mi się przydała. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.