|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy ktos ze Sztokholm?
Czesc dziewczyny!
Znacie jakies fajne sklepy w Sztokholmie i dobrego fryzjera. Ja juz tu jestem od 3 lat, ale nie jest latwo znalezc takie rzeczy.Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy ktos ze Sztokholm?
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ojczyzne Kent i The Ark (moje ulubione zespoly ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej!jesli tu jeszcze zagladasz ,to sie odezwij.
mieszkam w sthlm od wielu lat,znam fajne sklepy i inne ciekawe adresy. moze ci w czyms pomoge,a moze kiedys razem sie wypuscimy w miasto?ja czesto buszuje po sklepach,czasem z kumpelkami,ale tez i sama,czasem az nogi bola. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej!
Dzieki bardzo chetnie. Byloby super wybrac sie z toba na zakupy. Jestem pewna, ze znasz fajne sklepy ja znam tylko te duze; jak H&M, Vero moda, etc. Zostaiam moj numer telefonu jesli chcesz zadzwonic 08-7148921. Pozdrwiam/kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
hej dziewczyny jak tu zagladacie odezwijcie sie,slyszalyscie moze cos o pracy w szwecji,najlepiej sprzatanie,bo padlam ofiara oszustwa i siedze teraz bez pracy,pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
witam
![]() od 6-tego grudnia będę z koleżanką w Sztokholmie i potrzebujemy dwóch noclegów (trzecią noc planujemy spędzić na mieście, jeśli nie zamarzniemy, to o 10 rano odlatujemy) nie wiem co się dzieje pierwszego dnia, tj. szóstego grudnia, bo w większości hosteli nie ma w tym dniu wolnych miejsc... czy może ktoś odstąpiłby kanapę czy kawałek podłogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.