|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
wysokopółkowych cieni w kolorach ziemi i śliwki. W zamian perfumy, zapraszam!:)NIEAKTUALNE No właśnie - interesują mnie cienie Diora, Chanel i inne selektywne, raczej kilka, niz pojedyncze (a to dlatego, że nie oddam perfum za 1 cień ![]() Moje kolory to - jak w tytule - brudna ziemia, beże, brązy, brudne, raczej ciemniejsze róże, śliwka, złoto. Nie interesuja mnie kolory: niebieski, zółty, pomarańczowy, zielony (no, chyba że cieeeemny, z jakimś złotem). Interesowałby mnie równiez puder dr Hauschki. W zamian oddam zapachy, które posiadam (YSL Cinema Ete 60 ml i Piere Cardin Emotion, edp 30 ml). ![]() Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-09-09 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Piers do przodu
|
Dot.: wysokopółkowych cieni w kolorach ziemi i śliwki. W zamian perfumy, zapraszam!:)
Za Cinema mogłabym się pokusić o oddanie paletki MACa
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: wysokopółkowych cieni w kolorach ziemi i śliwki. W zamian perfumy, zapraszam!:)
Czy to jest ta paletka, którą masz w wątku (fioltey, granat, róże)? Bo jesli tak, to niestety zupełnie mi nie odpowiada. Szukam kolorów ziemi, nic innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Zastanowię się, bo wszystkie mi się podobają, z wyjątkiem tego fioletu... mam prawie identyczny i w ogóle nie używam... :/ Odezwę się jak spawdzę je w perfumerii, będę dzis lub jutro
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-09-08 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.