|
|||||||
| Notka |
|
| Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Moje "dzieła" ... ;)
Witam
![]() Po dłuuugim czasie, postanowiłam pokazać wam moje prace. Jednać zaznaczam że są to "pierwsze kroczki" w porównaniu do niektórych z was Proszę o bardzo szczerą krytykę! Pozdrawiam serdecznie ![]() (oto kilka pierwszych kartek, moją "faworytką" zdecydowanie jest karka ze zdjęciem piesków! )
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moje "dzieła" ... ;)
Karteczki super
![]() Najbardziej podoba mi się 2. i 5. - może dlatego, że lubię różowy ![]() Ale ta z biedroneczkami też śliczna ![]() Czekam na kolejne prace
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Cieszę się bardzo, ja też bardzo lubię połączenie różu z bielą, jednak co za dużo to nie zdrowo
Ostatnio zrobiłam album z notesem i karteczką w komplecie na 18, wszystkie zawierają to samo zdjęcie pieska i podobną gamę braw ;p Oto one ... :P JEdnak pokaże tylko kilka stron z albumu :P
|
|
|
|
|
#4 |
|
CraftMod
|
Powiem szczerze, że bardzo spodobały mi się Twoje prace.
Po materiałach wnioskuję, ze pierwsza była kartka z zawijaskami, potem z biedronkami i biało-różowa z kwiatuszkami na kwadracikach a potem jeśli się nie mylę weszły do użycia bardziej typowe do scrapów materiały. Ale moge się mylić ![]() Bardzo podoba mi sie ten słodki styl, ślicznie to wygląda ![]() Pieski słodziutkie! Krytyka? Postaraj się żeby fotki były lepszej ostrości i jak dla mnie to kokardki sa nieco za duże. Czekam na nastepne prace Edit: Tak dokładnie sie przyjrzałam i albo to jakość zdjęcia albo troszkę przebija Ci klej pod czerwoną wstążeczką w kartkce z biedronkami, jeśli to klej to wystarczy zmienić taktyke klejenia
Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2008-08-29 o 18:36 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
chciałaś krytykę? proszę bardzo!wszystko bardzo ładne , przepiękne ,wspaniałe i.......nie wiem co tam jeszcze mogę dodac
. poprostu mi sie bardzo te kartki podobaja |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ach, mi też baaaardzo podoba się Twój styl!
Świetny początek! Precyzja na bardzo dobrym poziomie, estetyka git... Super! ![]() Jeśli chodzi o malutkie uwagi, to powiem Ci, że we wszystkich pracach zauważam pewne utarte wzory, schematy... Spróbuj trochę pofantazjować! Ale skoro to początki, to masz jeszcze czas na rozwijanie pasji! Oby tak dalej!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Tak, tak racja
robię oklepane kartki, bo jestem troszkę mało kreatywna i brak mi wyobraźni .. ale pracuję nad tym Dziękuję za dobre słowo
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitko ale Ty cuda tu pokazujesz
No genialne no!!! Z niecierpliwością czekam na następne |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne karteczki
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Karteczki bardzo ładne, troszku niedoskonałości- ale z czasem będzie dobrze
A album super
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładne kartki i album też mi się podoba.
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() i karteczki i album bardzo mi sie podobają |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim bardzo! Aż nie mogę uwierzyć że macie takie dobre oko
ja bym sama nigdy nie zwróciła uwagi na takie detale Każdy szczególik muszę mieć dopracowany Już zaczęłam nową serię ze zwierzątkami, czyli coś na wzór pieska a mam jeszcze do wrzucenia z suszonymi kwiatkami, żeby nie było że robię same słodkie pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
defus aż nie chce mi się wierzyć, że te kartki i album to Twoje pierwsze prace - muszę przyznać, że początek masz genialny - jestem pod ogromnym wrażeniem
|
|
#16 |
|
Moderatozaur
|
To ja też się wypowiem może, chociaż totalny ze mnie amator
(nie moje działka, że tak powiem ) Mi się prace bardzo podobają, na pewno nie określiłabym ich, jako oklepanych. Raczej delikatne i gustowne
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Fajne pomysły i śliczne karteczki. Pozdrowionka
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
strasznie mi sie spodobał albumik! sliczny jest i ten piesek! karteczki tez niczego sobie
byle tak dalej
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
nisi1983 - to pierwsze prace, ale kiedyś kiedyś robiłam parę świątecznych, ale były koszmarne
więc się nie liczy Ale dziękuję ![]() Mags1983 - Również dziękuję, album i tez się podoba A rzadko kiedy jestem zadowolona ze swoich prac;]Just-in - dziękuję bardzo za miłe słowa! ja także nie uważam mich prac do końca za oklepane, na pewno nie są tak kreatywne i wyjątkowe jak wasze ale ja lobię prostotę i porządek pozdrawiam gorąco!KasiekQQ oraz Feme21 Również jestem wdzięczna za ciepłę słowa Zrobiłam 13 kartek ze zwierzętami i moja klasa( dziewczyny) się na nie rzuciły Może wstawię ale nie mam odwagi Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Witaj defus!
Ja również chciałam powiedzieć, że bardzo Ci się udał debiut tutaj na wizażu Bardzo ładne kartki, oszczędne, ale dzięki temu nie przerysowane. Podoba mi się kolorystyka, taka świeża i wiosenna Album mi się też bardzo podoba!Słowem tylko tak dalej bo widzę, że wkrótce będziemy podziwiać u Ciebie naprawdę piękne prace. |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
ale śliczne te Twoje kartki
bardzo mi się podobają
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

Proszę o bardzo szczerą krytykę! Pozdrawiam serdecznie 

. poprostu mi sie bardzo te kartki podobaja

bardzo mi się podobają