|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Piosenki i wiersze na urodziny
Poszukuje piosenek, ktore moglabym nagrac na plycie dla Niego, o Milosci, itd... Ma to byc prezent ode mnie dla Niego...
No i jakis ladny wiersz do tego... lub jakis fragment z ksiazki, pasujacy. Prosze o pomoc! To juz jutro ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piosenki i wiersze na urodziny
Justyna feat. Tomek Lubert - Zaczaruj mnie
Chłopcy z placu broni - Kocham Cie... ale to raczej pasuje od chłopaka dla dziewczyny Varius Manx - Dziękuję Kancelaria - Zabiorę Cię C.Dion - When I need you Mariah Carey - Forever Magma - Kochac i pragnąc a wiersze: Wisława Szymborska - Zakochani I Halina Poświatowska ma sporo takich wierszy wpisz w googlach "Poświatowska" i Ci wyskoczy ![]()
"To brak wiary w siebie sprawia, że ludzie boją się podejmować wyzwania. Ja w siebie wierzę." Edytowane przez aska1790 Czas edycji: 2008-10-07 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Na pewno dodałabym coś z repertuaru Happysad
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
1.Nothings gonna change my love for you
2.Offside- wiatr od słońca 3.Sumptuastic- za jeden uśmiech Twój 4.Ania Szarmach- obejmij mnie 5.Monika Brodka- gdy Cie nie ma 6.Doda- Dla R. 7. Andrzejewicz- Piękno 8.Sara May- nie odejde 9.Richard Marx- Right here waiting for you 10. natalia kukulska- moje jedyne marzenie
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sumptuastic - za jeden uśmiech twój
Dj Decibel - Tak bardzo Cię kocham ![]() Bebe Lily - Jesteś Moim Skarbem Friends - naucze Cię żyć Biedrzynska Adrianna - Z woli dusz (tej piosenki się tka naszukałam ze szok specjalnie dla Ciebie xD Twierdze że jest piękna ![]() A tu dam jakieś hmm wierszyki... Jesteś powietrzem,które drzewa pieści rękoma z błękitu Jesteś skrzydłem ptaka, który nie trąca liści Płynie Jesteś zachodnim słońcem pełnym świtów Bajką ze słów,które mówi się westchnieniem Czym Ty jesteś? Dla mnie - świeżą wodą wytrysłą na skawrnej pustyni sosną ,która cień daje drżącą osiką,która współczuje dla zziębnietych -słońcem dla konających-bogiem Ty rozbłysły w każdej gwieździe której na imię miłość... Pamiętam ze ten poniżej od księdza z ksiazki wziełam ;D Pewna księżniczka dostała na urodziny od swego narzeczonego ciężką, choć niezbyt dużą paczkę, o dziwnym okrągłym kształcie. Zaciekawiona rozpakowała szybciutko i znalazła w środku... kulę armatnią. Rozczarowana, ze złością rzuciła ją na podłogę. Wtedy pękła zewnętrzna czarna powłoka i ukazała się mniejsza kula w pięknym srebrzystym kolorze. Księżniczka podbiegła i ujęła ją w dłonie. Obracając ją, przypadkowo przycisnęła lekko w pewnym punkcie jej powierzchnię. I oto srebrna otoczka otworzyła się, odsłaniając wspaniałą złotą szkatułkę. Teraz księżniczka łatwo otworzyła złote pudełeczko, w środku którego na miękkiej czarnej materii spoczywał cudowny pierścionek, połyskujący brylancikami tworzącymi dwa słowa: KOCHAM CIĘ. Mam nadzieje że się przydałam ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Seweryn Krajewski - Wielka Miłość
Lady Pank - Zawsze tam gdzie Ty Karolina Kozak - Razem zestarzejemy się Kasia Kowalska - Bezpowrotnie Farba - Chcę tu zostać Cyndi Lauper - Time After Time Rezerwat - Zaopiekuj się mną Soyka - Love is crazy Krzysztof Kiljański feat. Kayah - Prócz Ciebie nic Feel-A gdy jest już ciemno Angela McCluskey - It's Been Done Andru Donalds - All Out Of Love Paula Abdul - Rush Rush Lenny Kravitz - Again Celine Dion - the power of love Ashanti - Only You Usher ft Alicia Keys - My boo Kelly Rowland ft Nelly - Dilemma Mariah Carey - We belong Together Kelly Clarkson - A moment like this Bon jovi - Thank You (for loving me) Brian Adams - Everything I do Whitney Houston - i will always love you Steve wonder - I just called to say I love you Dido - thank you Bonnie tyler - totak eclipse of the heart Skazzani na Sukcez - Prawdziwy Romans Tede - wiem wiem Kancelaria - Zabiorę Cię.. Urszula - Dziś już wiem switchfoot - you Aaliyah - One In a MIllion PussyCat Dolls - Stick with you Michael Bolton - When A Man loves a Woman Magma - Wszystkie chwile maria mckkee - show me heaven Selena - Dreaming of you Jose Gonzalez - Heartbeats De Mono - Zostańmy sami Myslovitz - Chciałbym umrzeć z miłości Sumptuastic - Cisza Sumptuastic - Za jeden uśmiech twój Rh+ - Po prostu miłość Szymon Wydra - Bezczas Goya - Mój Natalia Kukulska - Zakochani Myslovitz & Stuhr - Kraina miłości Owal- Spokojnie Łukasz Zagrobelny- Nieprawda to z nutek.. uff się uporałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
i wiersz jeden z moich ulubionych
![]() Mów do mnie jeszcze Mów do mnie jeszcze... Za taką rozmową tęskniłem lata... Każde twoje słowo w mym sercu wywołuje dreszcze - mów do mnie jeszcze... Mów do mnie jeszcze... Ludzie nas nie słyszą, słowa twe dziwnie poją i kołyszą jak kwiatem, każdym słowem twym się pieszczę - mów do mnie jeszcze... -Kazimierz Przerwa-Tetmajer- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.