![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Extraordinary, trochę Avonu i nie tylko.
Nieaktualne.
Nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=264086 Witam. Będą dokładki ![]() Zdjęcia umieszczę na życzenie. WYMIENIĘ: Zapachy: Kate Moss edt 65/100 ml., kartonik. (nie na siłę, cały czas jej używam więc pojemność może ulec zmianie, a to mój jedyny zapach na lato). Chętnie wymienie na Still J. Lo Kenzo Jungle (odlewka 10 ml., ale mogę dopsikać jeszcze 5 ml.) w pięknym kwadratowym flakonie o kształcie kostek lodu, bez atomizera, w sam raz do postawienia na toaletce. Flakon po wodzie YR En Avril Un Soir, bez srebrnej zawieszki, patrz KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20436 Po zużyciu Słonia można napełnić go innym zapachem ![]() Theorema, Fendi miniaturka 5 ml. w kartoniku, raz przetestowana na nadgarstku. - olik04 Angel podróbka bez zatyczki 43/50 ml. (zapach prawie identyczny, dość trwały jak na podróbkę). Extraordinary 30/50 ml. - znów aktualne! Dolce Vita, Dior miniaturka 3/5 ml. Pielęgnacja: 1.Ultralekki fluid (krem) do twarzy, cera mieszana i tłusta, SPF 15 SkinDividual, Oriflame. (raz użyty, jest kartonik). 2. Pharmaceris Aktywny szampon regenerujący do włosów suchych, zniszczonych zabiegami fryzjerskimi i chemicznymi, mini-tubka 15 ml. Kolorówka: 3. Szminka diamentowa Berry Shine, Avon (2 razy użyta, fot.1-złota oprawa) 4. Nivea Lipgloss brązowa tubka (znikomy ubytek) 5. Cień H&M czarny z drobnym srebrnym brokatem (ubytek znikomy) Próbki: (wszystkie były testowane, ale spokojnie starczą na 3 krotne całościowe sprawdzenie zapachu) ![]() 5. Le baiser du dragon, Cartier 6. Alien, T. Mugler 7. Youth Dew Amber Nude 8. Jungle Słoń, Kenzo (robiona) 9. Fuel for Life, Diesel (r.) 10. Emporio, Armani (r.) 11. Kate Moss (r.) 12. Extraordinary, Avon (r.) Inne: * Szpilki czarne 40, obcas 8 cm. (fot. 2 i 3), kupione w Gemo CH Janki, miałam je na sobie 2 razy (nigdy chyba nie nauczę się chodzić w szpilkach) ![]() * Kolczyki duże koła, srebrne, cienkie, śr. 10cm., zapinane na motylek.(fot. na życzenie). Wymienię najchętniej na mniejsze (ok.6 cm.), a grubsze. * Tunika h&m 46 w pomarańczowo-fioletowe kwiaty na białym tle, wiązana w pasie na tasiemkę, z kolekcji wiosna-lato 2008. Stan idealny(miałam ją raz na sobie). Chętnie na torbę, zapach lub dobry kosmetyk. Szukam: Perfum: poniżej wishlista, ale rozważę wszystkie propozycje. - Midnight Poison, Dior - Addict2, Addict Eau Fraiche (miniatury lub odlewki na wypróbowanie zapachu) - Still Jennifer Lopez Kolorówka: - szminka Pro-To-Go, Provocative Plum, Avon - cienia turkusowego opalizującego na złoto (l'oreal holographic lub sephory) Pielęgnacja: - FILTR DO CERY TłUSTEJ I WRAżLIWEJ, np. Anzerńthelios AC SPF 30. - dobry wydłużający tusz do rzęs brąz/czerń - Masło karmel i cynamon, Farmona - preparaty ujędrniające, ale nie w żelu. - Powitanie z Afryką, Bielenda ( balsam do ciała, maska do włosów, szampon) - Peeling Marcepanowy Dax Cosmetix i inne peelingi do ciała o konsystencji kremu, masła, dla suchej skóry. - kosmetyki do twarzy AA Oceanic do cery mieszanej i tłustej. Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-01-17 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Extraordinary, trochę Avonu i nie tylko.
Extraordinary 35/50 ml
za mój zapach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znam tego zapachu, musiałabym powąchać, dam znać za 2-3 dni, jak sprawdzę w sklepie. Jeżeli mogłabyś troszkę poczekać oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
gaga87-
Hej, sprawdziłam dziś te perfumki i niestety to nie to czego szukam. Ale dzięki za propozycję, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ok rozumiem,
pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witajcie.
Dziewczyny nic u Was nie znalazłam, pozdrawiam Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2008-06-14 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wymieniasz się za ciuszki ? jestem zainteresowana Kate Moss.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() acha...mam jeszcze premier jour jakies 20 ml, ale z targowiska i po przejsciach ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
moze interesowalo by cie:
Cindy Crawford waterfalls - 12 z 15ml org. Naomi Campbell paradise passion ok 12 z 15ml org odlewka Prady EDP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
witajcie, niestety nic nie znalazłam.
KAte wymienię tylko na coś co znam i poszukuję, nie chce się ich na siłę pozbywać bo muszę zastąpić je jakimś zapachem na lato, a innego lżejszego na tą porę roku nie mam. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.