|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kiedy wiedziałyśćie ;) ??Swoje pytanie chciałam skierować do dziewczyn, które mają lub miały chłopaka.
Po jakim czasie bycia ze swoim ukochanym wiedziałyście, że już go kochacie i śmiało mogłyście mu powiedzieć "Kocham Cię" ![]() ![]() Ile czasu najdłużej byłyście w związku ? ![]() Pozdrawiam . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiedy wiedziałyśćie ;) ??
Hm... On mi to powiedział po miesiącu, ja odpowiedziałam tym samym ale miałam 17 lat i "kocham" nie znaczyło dla mnie aż tak wiele
![]() edit: dopiero zauważyłam drugie pytanie ![]()
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2008-08-31 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Przy pierwszym chłopaku powiedziałam mu to dośc szybko, ale wiem ze to było rzucanie słowem bez większego zastanowienia.. przy drugim chłopcu powiedziałam po jakimś tygodniu-dwóch.. oba związki trwały ok 1,5 roku przy czym przy drugim wiem ze to kocham miało więcej ze swej prawdziwości (takie słowo istnieje? xD) ... a teraz z racji tego że jestem mądrzejsza i bardziej doświadczona wiem że mój przyszły chłopiec musiałby troche na nie poczekać w sensie abym się przekonała że zasługuje na nie (jeśli wogóle by na nie zasłuzył) pomimo, że je tak łatwo powiedzieć w chwilach gdy jest nam miło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Organizatorka
|
Najdluzej jestem z obecnym chlopakiem (4 lata w listopadzie) i mysle ze to juz tak do konca:P bynajmniej oboje tego chcemy
![]() Najpierw on mi to mowil przez ladnych pare miesiecy, ja mimo, ze to czulam mowilam raczej o zakochaniu i czyms wiecej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja swojemu powiedziałam jakoś po pół roku. W ogóle nie było mi łatwo wyrażać co czuje.
Od niego usłyszałam troche szybciej, po ok 4 miesiącach. Aha no i jesteśmy razem prawie dwa lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ok 3 miesiące
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja wiedziałam od razu, po kilku minutach. Nigdy wcześniej Go nie spotkałam. Po prostu miłość. Po 3 dniach zamieszkaliśmy razem i tak jest do dzisiaj. Ale powiedziałam mu to po miesiącu. Odpowiedział następnego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
W sumie spotykaliśmy się 2 miesiące przed oficjalnym "tak,będę z Tobą" i po tygodniu powiedziałam mu te magiczne słowa ( on mi powiedział wcześniej ).Jednak bardziej to poczułam później i z dnia na dzień czuję jeszcze mocniej.Jesteśmy już ponad 3,5 roku,z nikim innym tyle nie byłam a czas leci
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A ja z racji tego, ze bylam na etapie milosc nie istnieje to tylko wymysl ludzi ktorzy pragna uzaleznic sie od siebie nawzajem, powiedzialam kocham mojemu tz-owi bardzooo pozno. Mysle, ze nawet wiecej niz po pol roku bycia razem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
wyznanie milosci gdzies po roku (nie znosze szastania tym slowem, dlatego musialam byc go pewna), a najdluzszym zwiazek to ponad 7 lat i trwa nadal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
On powiedział mi to po jakihś 3 tygodniach. Ja po ponad miesiącu. Ale już wcześniej wiedziałam, że to będzie coś poważnego.
Jesteśmy razem 20 miesięcy. I to jest mój najdłuższy i najpowazniejszy związek ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Mój mi to powiedział po 2-3 miesiącach, a ja jemu po chyba pół roku, musiałam być pewna czy na pewno też to czuje. To samo przychodzi, po prostu wiesz i czujesz. Jesteśmy ze soba prawie 10 miesięcy. To jest pierwszy chłopatóremu powiedziałam że go kocham.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Po ponad roku - dla mnie słowo "kocham" jest bardzo wazne, nie wierze w milosc od pierwszego wejrzenia (co najwyzej - zauroczenie) i uwazam ze trzeba czlowieka poznac zanim sie go pokocha. Jest to jedyny czlowiek ktoremu wyznalam milosc i ktorego kiedykolwiek kochalam (2 wczesniejsze zwiazki trwaly po kilka miesiecy, zakochana owszem bylam ale z miloscia nie mialo to nic wspolnego).
Jestesmy ze soba od 6 lat (od 2 jako malzenstwo) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ja powiedziałam mu po 2 tygodniadch
![]() ![]() To jest mój najdłuższy związek (wcześniejsze trwały góra miesiąc ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
jestem z nim 14 miesiąc a znam przeszło 5 lat...w sumie to nie wiem kiedy go pokochałam...bo raz go lubiłam raz nienawidziłam, mysle ze musielismy sie znienawidzic aby znów nawiazac kontakt i poznac sie z tej drugiej strony
mineło kilka miesiecy(od czasu kiedy sie odezwał po roku milczenia) zanim dotarło to do mnie i mogłam mu powiedziec ze go kocham |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Przez długi okres czasu myślałam, że jestem oziębłą skamienialiną, której w gardle grzęzną słowa: "kocham Cię". W liceum poznałam mojego pierwszego poważnego chłopca, z którym spotykałam się przez 2 lata i mimo, że była to poważna znajomość, i kilkakrotnie słyszałam od owego chłopca, że mnie kocha - ja nie potrafiłam tego z siebie wydobyć. Mój kolejny chłopiec także przeżył poważny zawód, gdy po swoim wyznaniu miłości, potrafiłam tylko przytulić się do niego.
Na szczęście okazało się, że żaden kamień że mnie nie jest, tylko potrzebuję być pewna że na pewno kogoś kocham, aby mu to powiedzieć. Ale i tak zabrało mi to sporo czasu, bo TŻ powiedziałam że go kocham chyba po 1,5 roku bycia razem. Mniej więcej działam na takiej zasadzie jak bohaterka piosenka Anity Lipnickiej ![]() "A kiedy kocham tak jak teraz Ciebie to prędzej umrę niż opowiem o tym Tobie"
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestesmy razem prawie 2,5 roku. i jedno co zauważyłam.. teraz trudniej mówić mi o uczuciach niż kiedy to były początki i tych uczuć własciwie nie było .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.