![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Teksty zasłyszane podczas zakupów
Jest już wątek o dziwnych i śmiesznych tekstach Waszych TŻów, teraz kolej na kwiatki, które usłyszeliście pośród sklepowych alejek.
Jeżeli coś Was zdziwiło lub rozśmieszyło - podzielcie się tym tutaj! To ja zaczynam ![]() Rozmowa emerytek w Biedro: - Ty wiesz może jak pachnie albo smakuje bazylia?? - nooo tak jak wszystkie zioła, jak trawa, bez smaku i zapachu ![]() ![]() Żona do męża: - to jeszcze papier toaletowy i to chyba wszystko [facet sięga po papier] - nie, nie ten! na święta weźmy ten lepszy! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2014-05-17 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kocia i psia mama :)
|
Dot.: Teksty zasłyszane podczas zakupów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
- ''Odbiło ci, w totka wygrałaś , że pieniędzmi szastasz?"- mąż do żony biorącej z półki kolorowy papier toaletowy i kładącej w wózku obok szarego.
"Ciotka Zośka ma przyjść , niech sobie nie myśli co my jakieś dziady jesteśmy. Powiesi się a jak wyjdzie to zdejmiemy". I różowy papier ląduje w koszyku. Taką wersję słyszałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to ja mam coś z galerii handlowej, ale z toalety.
wychodzą dwie babki z pomieszczenia, gdzie są ubikacje i przechodzą do pomieszczenia z umywalkami: -czemu nie myjesz rąk po wyjściu z toalety? -bo ja nie mogę suszarką rąk suszyć. i wyszła.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Matka do dziecka:
- idź weź sobie coś słodkiego [dziecko pobiegło na owoce, wraca z jakimś tam bananem i czymś jeszcze] - no co Ty wziąłeś?! chodź weźmiemy Ci batona, co chcesz Mars czy Snickers? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
W Biedronce starsza pani podchodzi do kasjerki i pyta czy trzymana przez nią roślinka jest wieloletnia. Akurat się złożyło że jakiś facet w kolejce był leśnikiem czy tam ogrodnikiem, rozpoznał roślinkę i zapewnia kobietę że faktycznie roślina jest wieloletnia. Na to wtrąca się inna staruszka że przecież jest brzydka więc nie może być wieloletnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To ja przed majówką miałem okazję uczestniczyć w takiej oto rozmowie z panią która wykładała kiełbasę i ostro ją przy tym zachwalała:
[ja]- proszę mi pokazać tą kiełbasę - proszę, naprawdę bardzo dobra wszyscy biorą, jest jeszcze z serem - mhm...jest pani pewna że taka dobra? mięso wieprzowe 50%, mom 40%, woda, białko sojowe, mam czytać dalej? - no ale ja naprawdę dużo jej już sprzedałam... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Ooo a TŻ mi przypomniała taką scenę: Dziecko wkłada matce do koszyka Warkę Radler, na co matka z wielkim wyrzutem: - Ty ze mnie alkoholiczki już nie rób! Tylko szkoda że w koszyku miała dwa wina, trzy flaszki i dwie kraty piwa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
W Biedronce przepuściłam w kolejce jakąś staruszkę, bo miała tylko jakąś mortadelę, a ja cały koszyk zakupów. Myślałam że będzie szybko, a ja się przysłużę biednej babci...
Babsztyl nawet nie podziękował, a do kasjera mówi: - jakie macie najtańsze papierosy? - ... (jakieśtam, nie znam się) - a jaki mają filtr? Różowy? - nie wiem. - a bo wie pan, te z różowym filtrem to coś tam... a te z białym coś tam... z brązowym coś tam... (może pomyliłam, nie palę) - to podać? - a tamte? jaki mają filtr? - nie wiem. - no trudno, niech pan da te. Bo tańszych już nie ma? - w zasadzie są, tamte kosztują 50 gr mniej. - ale mają biały filtr czy brązowy? Nie wytrzymałam i jej powiedziałam, żeby przestała wybrzydzać. Zapłaciła i dalej stoi przy kasie, i utrudnia mi pakowanie. I zagaduje do gościa, który stoi za mną w kolejce - jakiś jej znajomy. Ten znajomy wykłada piwo na taśmę. A babsztyl: - o widzicie go! na piwo to ma, a na papierosy mówił że nie ma!!! ![]() A mówią, żeby być pomocnym dla staruszków, ech...
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Przyszła więc kolej na tego pana, został obsłużony, zapłacił i....patrzę, a on odwaraca się do mnie i z uśmiechem wręcza mi ten batonik w podzięce za moją uprzejmość ![]() Także warto być pomocnym i uprzejmym ![]() Jakichś takich wybitnie głupich czy śmiesznych tekstów nie pamiętam, ale zawsze mnie zadziwiają pary, które kłócą się na zakupach. Parę razy byłam świadkiem różnych takich scysji, rany...żenada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;4651341 6]Ja kiedyś przepuściłam w kolejce do kasy starszego pana, który stał za mną, a trzymał w garści tylko jakąś jedną rzecz. Pan podziękował i stoi roglądając się po tych stojaczkach z łakociami, co stoją przy kasie. Patrzy, patrzy...w końcu zdecydował się na batonik. Osz, ty facet - pomyślałam - to ja cię z jedną rzeczą przepuszczam, a ty sobie jeszcze dobierasz zakupy
![]() ![]() Przyszła więc kolej na tego pana, został obsłużony, zapłacił i....patrzę, a on odwaraca się do mnie i z uśmiechem wręcza mi ten batonik w podzięce za moją uprzejmość ![]() Także warto być pomocnym i uprzejmym ![]() Jakichś takich wybitnie głupich czy śmiesznych tekstów nie pamiętam, ale zawsze mnie zadziwiają pary, które kłócą się na zakupach. Parę razy byłam świadkiem różnych takich scysji, rany...żenada.[/QUOTE] ojej, ale to było miłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
(chyba) mąż do (chyba) żony w Kauflandzie:
- Bierz marchewki i spier***amy ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Elwirka-Elmirka :D
|
Fajnie
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
W Auchan w alejce z zabawkami stoją rodzice i młoda dziewczyna, widać że nad czymś się zastanawiają między sobą, wreszcie słychać tekst matki:
- Dobra bierzemy tą grę, oni też się dla nas nie spuszczają ![]() Córka próbowała ją chyba namówić na coś bardziej rozwijającego, znów tekst matki: - Przestań, matka się nie przejmuje że ma dziecko nauczyć czytać to ja tez nie będę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
and cigarettes
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja pier, problem z
![]() Kajam się normalnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2014-05-18 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zasiedzenie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;4651341 6]Jakichś takich wybitnie głupich czy śmiesznych tekstów nie pamiętam, ale zawsze mnie zadziwiają pary, które kłócą się na zakupach. Parę razy byłam świadkiem różnych takich scysji, rany...żenada.[/QUOTE]
Nom. Ja niedawno widziałam małżeństwo ok. 60 lat oboje. Żona stoi w kolejce do kasy. Mąż podchodzi i coś do niej mówi, nie wiadomo co bo nie słychać. Na co ona się wydarła: coooo?! nie będziesz mi cyrków robił! nie słucham cię! nienormalny jesteś! i skończ już! nie rób mi wstydu przed ludźmi!!! itd. Mąż odszedł w milczeniu, po czym babka podchodzi do kasy i do kasjerki podniesionym głosem: słyszała pani jaka awantura o buty? (kupowała dwie pary męskich butów) ![]() Raz też widziałam w sklepie jakąś parę (chodzili razem po sklepie), gdzie on ni z tego ni z owego zarobił publicznie tzw. plaskacza od babki.
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
and cigarettes
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Miałam to opisać w wątku o zadziwiających zachowaniach, ale zapomniałam, więc napiszę to tutaj. Byłam z mamą w markecie, przed nami - jak mi się wówczas wydawało - szła para z wózkiem. Gdy się z nimi zrównałyśmy, to usłyszałam coś takiego:
- O ku.wa! Jakie drogie to cholerstwo. Ja tam posuwam waszą matkę bez takich nawilżaczy i też nie narzeka. Po czym facet odwraca się, bierze w garść ziemniaka i krzyczy (prawie dławiąc się ze śmiechu): Chcesz ziemniaka?! Na co żona odpowiada mu: Spier.alaj z tymi swoimi ziemniakami. A o tych żelach nawilżających i posuwaniu mówił do córki, która na oko miała 13 lat. Taka sytuacja.
Edytowane przez wanitatywna Czas edycji: 2014-05-18 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Z tego, co widze, to byly dwie kraty, nie skrzynki. Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ja też mówie koszyk na wózek... [w końcu to tez kosz, tyle, ze na kółkach]
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Sub!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skąd się takie buraki biorą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
and cigarettes
|
A co to jest krata, jak nie skrzynka?
![]() Żyję chyba w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, gdzie wózek to wózek, koszyk to koszyk, krata piwa do krata piwa, a puszka piwa to puszka piwa. Nie offtopuję już. Rozumiem, że w moim świecie rzeczy inaczej się zwą i dlatego nie zrozumiałam zabawnej historyjki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Małżeństwo ogląda jakieś rzeczy w Auchan i w pewnym momencie kobieta mówi "eeee tam, w liroju były tańsze"
![]() Domyślam się, że chodziło o leroy merlin ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.