|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
książki.
witam
![]() chciałabym żebyście poleciły mi jakieś książki typu ; * My, Dzieci z Dworca ZOO * Hera moja miłość * Lot komety * Angel, dziecko ulicy czyli, takie życiowe, problematyczne i wiecie o co mi chodzi ![]() albo ogólnie takie, które wg was są warte przeczytania, chociaż wątek założyłam głównie dla takich typu narkomania itd, ale innymi nie pogardzę ![]() z wyjątkiem harlekuinów... mimo że je również lubię, okres mojego życia nie sprzyja takim książkom będę wdzięczna, zbliżają sie wakacje, więc czas kiedy wreszcie można coś przeczytać na spokojnie;D pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: książki.
Chuck Palahniuk - Fight Club - Podziemny Krąg
Przeczytałam jednym tchem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja polecam książki z wydawnictwa Ossolineum, oni mieli właśnie taką serię tego typu, o narkomanii, anoreksji, itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o książki tego typu to jeszcze Ćpun i Miłość w Berlinie.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego: Pamiętnik narkomanki, Ćpun, Heroina (z tych czytanych) Polecam jeszcze z ostatnio przeczytanych: Terakowska 'Poczwarka', Tryzna 'Panna nikt', 'Idź, kochaj' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o książki z Ossolineum, to polecam Odlot na samo dno, Chłód od raju, Świat do góry nogami, Dobranoc słonko, Zła dziewczyna ... Jest ich cała seria, przeczytałam jednym tchem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ja czytałam "stokrotkę" tylko nie pamiętam autora bo to dawno było
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kokaina oraz Pamiętnik narkomanki, Barbary Rosiek.
Inne problematyczne: Byłam schizofreniczką, też Rosiek. Kato-tata Halszki Opfer, Oskarżyłam księdza, Rogulskiej, Czasami wołam w niebo, Sven Matzke, hmm.. dużo jest, ale tematyka różna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Białe na czarnym Rubena Gallego. (o chorym chłopcu, bez nóg i bez rąk, w szpitalu, z tego co pamiętam)
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.