|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
HALSZKA?
Halszko, czy buszujesz jeszcze po wizażu? Jeżeli tak, to odezwi się prosze na moją odezwę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: HALSZKA?
Tak, o co chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
a nic, tak sobie pomyślałam, ze się może ucieszysz:
Halszuś, to ja, Asia z Twojego Roku Studiów!!! W życiu bym nie wpadła na to, że Ty to Ty, ale przeglądałam galerię ![]() Świat jest malutki, a Wizaż niesamowity!!!! Bardzo się cieszę, że się na Ciebie tu natknęłam - czytałam wiele Twoich recenzji, nie wiedząc, że to Ty, Hlaszka którą znam ![]() ps mam już plan zajęć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
???? No ładnie! Asiu, to Ty, naprawdę? Jednak właściwie się nie dziwię, że trafiłaś na Wizaż, bo to wyjatkowy portal
![]() W czwartek zaczynamy zajęcia, hm, trudno. A czy mogłabyś napisać, o której godzinie się zaczynają i o której się skończą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Halszka napisał(a): > ???? No ładnie! Asiu, to Ty, naprawdę? Jednak właściwie się nie dziwię, że trafiłaś na Wizaż, bo to wyjatkowy portal ![]() > W czwartek zaczynamy zajęcia, hm, trudno. A czy mogłabyś napisać, o której godzinie się zaczynają i o której się skończą? > ![]() też się nie dziwię, bo to naprawdę specjalne miejsce w sieci ![]() co do zajęć, to mamy pierwszego cichonia, ale on będzie co dwa tygodnie, i zapomniałam spytać p. Joli, czy ten tydzień to już ten właściwy (jak znam życie, to nie). później mamy o 19:00 Kluszczyńskiego na sienkeiwicza,mordęga o tej porze, ale trudno ![]() ![]() całuję Cię mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Cześć Asiu!
Moim zdaniem możemy być niemal pewne, że zajęć z Cichoniem nie będzie ![]() pozdrawiam ![]() H. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
oooo, ale fajnie, uwielbiam się kłócić z Uniwerkiem
![]() ![]() ![]() fajnie, że się odezwałaś, Halszyndo ![]() Aha, mam jeszcze pytanko: do którego fryzjera w Łodzi chodzisz? Ominął Cię mój wątek poszukiwawczy salonu w Łodzi (w końcu wybrałam się do Stanisława) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jeżeli chodzi o fryzjera to, cóż, najczęściej wybieram salon Gabriela na Kościuszki. Kilka razy byłam również w Galerii Łódzkiej i w salonie na Sienkiewicza przy Narutowicza. Wszystkie wyżej wymienione - bez zachytów, jedynie Gabriel i salon w GŁ godne polecenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hmm, już ktoś tu pisał o tym Gabrielu
![]() Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.