|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Schudnąć do sylwestra:-)
Witam moje drogie!!
Od dzisiaj zaczynam moją przygodę z odchudzaniem ![]() ![]() Mam nadzieje , że ktoś sie przyłaczy ![]() Ciężko ,ale trzeba sie wziąść za siebie ![]() Wiec tak: 1. ograniczam jedzenie 2. cztery posiłki dziennie o stałej porze: 7,12,16,20 3. ćwiczenia: hula hop, twister, skakanka (każdy po 10 min na początek) 4. smarowanie balsamem odchudzającym i owijanie brzuszka pasem ![]() 5. picie dużo płynów: woda mineralna, zielona i czerwona herbata. Przy wzroście 173 cm ważę 70 kg ![]() ![]() -------------------------------------------------------- 18.09 - 70 kg ZACZYNAM ![]() " Okryj Mnie Cieniem Skrzydeł Twoich, Może Wtedy Będę Choć Namiastką Anioła!: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Schudnąć do sylwestra:-)
he he jak na razie to zjadłam dzisiaj tylko zupkę chińską, pomysł na schudnięcie narodził się w pracy, w której obecnie jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A czemu tak wyszło z tą zupką chińską? Zawsze fundujesz sobie takie śniadania?
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nie ,tylko jakoś tak wyszło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
hehe... a wiesz 20 to za pozno na kolacje...przy diecie ostatni posielke powinno sie konczyc o 18
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z własnego doświadczenia powiem Ci tyle- nie ma co odkładać diety na jutro, bo to się będzie ciągnąć w nieskończoność. Przedpotopowa teoria. Ostatni posiłek na diecie można jeść nawet na 0,5 godziny przed snem tylko, że w tym wypadku już czystobiałkowy (chude twarogi/wędliny/serki homo naturalne).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ahaa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zapraszam na watek "Droga do idealnej sylwetki" https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=273187&p age=16 Jest tam duzo dziewczyn odchudzajacych sia tak jak ty, a bez sensuu zaczynac kolejny ogolny watek o odchudzaniu. Niniejszym sugeruje moderatorowi zamkniecie tego watku. "
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.