|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Galenic, Soin Teinté Fraîcheur (Nawilżajacy krem koloryzujący) plus cos do włosków
Drogie Wizazanki
Kilka dni temu kupilam kremik tonujący Galenic niestety omylkowo wzielam nie ten kolor, tak wiec na wydaniu mam: Galenic, Soins Hydratants, Soin Teinté Fraîcheur (Nawilżajacy krem koloryzujący), uzyty raz, pojemnosc 50ml, kolor Peche, mam kartonik / poleci do Marea https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oryzujacy.html Moim zdaniem pieknie stapia sie z cerą, nadaje efekt lekkiej opalenizny. W sam raz aby zatrzymac słonko na twarzy po wakacjach. na wydaniu mialabym takze: - Goldwell Styling Volume Power Whip -ok 1/2 z 300ml pianki do włosow - Richards & Appleby, Natural Classics, Henna Treatment Wax - WAX dla blondynek 1/2 z 250g - Kadus, Slalom, Sprayer (Spray do modelowania) ok 1/2 z 300ml DOKŁADAM - Trussardi Jeans - perfumy 10ml w atomizerku - 2 pędzle do pudru: We-ma oraz Yves Rocher Najchetniej wymieniłabym na pielegnacje apteczna, jak tez sole i płyny do kąpieli ![]() Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2008-09-08 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Galenic, Soin Teinté Fraîcheur (Nawilżajacy krem koloryzujący) plus cos do włos
ja bym była chętna na galenic
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Galenic, Soin Teinté Fraîcheur (Nawilżajacy krem koloryzujący) plus cos do włos
u Ciebie tylko wpadly mi w oko perfumy into the blue givenchy
![]() ale sam kremik to troche za malo jak za nie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za Galenic, Soins Hydratants, Soin Teinté Fraîcheur (Nawilżajacy krem koloryzujący), uzyty raz, pojemnosc 50ml, kolor Peche, mam kartonik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tez Cien Lancome w kolorze czerwonego wina ![]() mam diorshow ale tak tylko na wyprobowanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nie szukam ciuszkow
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Goldwell Styling Volume Power Whip -ok 1/2 z 300ml pianki do włosow
- Kadus, Slalom, Sprayer (Spray do modelowania) ok 1/2 z 300ml cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to chyba cenowo sie wymija z tym co u mnie Ci wpadlo w oko.... poza watkiem mialabym 2 pedzle do pudru: We-ma i Yves Rocher. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba ze masz cos poza watkiem z rzeczy przeze mnie poszukiwanych?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Polu, wpisywalas sie u mnie w watku...bylabym chetna na Gleanic
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272002 Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy znalazlabys cos jeszcze za mini korektor Everyday Minerals?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek mam z meow korektor, moge dac jako gratis bo to tester i z EDM moge Ci zrobic odyspke z mojego testera Intensive Light Beige ![]() Chetnie przygarnelabym pedzel We-ma, masz jakas jego fotke? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nie mam zdjecia pedzla i w najblizszych dniach nie bede miala jak zrobic.postaram sie moze gdzies w necie znalezc zdjecie podobnego. Ale ogolnie jest to pedzel z wlosia (teraz nie pamietam jakiego zwierzatka ![]() na krotkiej "raczce" okolo10cm, typowy pedzel do pudru |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcesz te wxszytskie produkty z EDM o ktorych wspomnialam? Moge dorzucic jeszcze cos z EDM jesli masz ochote przetestowac ich podklady Bylabym chetna na Galenica i pedzel, chetnie cos od siebie jeszcze dorzuce dla wyrownania wartosci |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak wiec korektor helenki i korektor EDM w zamian za pedzel i kremik galenika. Jakbys chciala dorzucic na wyprobowanie rowniez podklad to nie odmowie ![]() Czy moglabym Cie namowic na mala odsypke tego puderku sypkiego Heleny ktory masz w watku?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak wiec jestem blondynka, z rumiencami i rozszerzonymi naczynkami. Tego lata nawet nie udalo mi sie opalic wiec naleze do tych bladolicych ![]() a co do tego czy ciepla czy chlodna to zawsze mialam problem bo jak cos jest za zolte to kiepsko na mnie wyglada ale jak ma za duzo domieszki rozu to podkresla czerwonosc. W takim razie przechodzimy na PW . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.