|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
czy ktos zna sie tutaj na komputerach/informatyce?
bo mam problem z poczta. moze ktos z Was sie zna albo moglby sie kogos zapytac i mi pomoc?
nie moge sie zalogowac na poczcie, nie chodzi ze nie znam hasla czy cos myle, wiosuje dobrze ale gdy naciskam ok to poczta sie jakby tylko odswieza, laduje sie i po chwili znow zostaje luka do wpisania hasla. na dole w prawym rogu pojawia sie klodka zolta z wykrzyknikiem a jak na nia naciskam to pojawia sie napis "uwaga!strona zawiera tresci nieuwierzytelnione" pomoze ktos. poczta jest mi niezbednie potrzebna ![]()
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: czy ktos zna sie tutaj na komputerach/informatyce?
No ale co to za poczta?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jaką masz przeglądarkę? Może to problem z certyfikatem. Jeśli tak to otwórz stronę nie w Explorerze tylko np. w Mozilli bo inaczej nic nie wskórasz. Pojawi Ci się wtedy biała strona z jakimś tam czarnym tekstem i linkiem, jak na niego klikniesz będziesz miała okienko. W nim musisz zaznaczyć dodaj wyjątek do certyfikatu i voila!
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
prawdopodobnie chodzi ci o onet? ja przed chwila tez mialam identyczny problem, ale juz mi zalogowalo na poczte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.