|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
CałkoWita zmianA
Wierze w was ![]() Zawsze to lepiej jak sie posłucha rad innym jak oni np to widzą itd to moze na dzis tyle czekam na wasze wszelkie rady i propozycjie Może macie jakieś propozycjie jaki mi krztałt sekuśów(okularów)mi8 pasuje i krztałt tych moich strasznych brwi Moje oczy są zielono brązowe brwi czarne (chyba napewno)heeh Aha mam jeszcze malutkin problemik jak wydłóżc nogi jak sie ubierać by były dłuższe
![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: CałkoWita zmianA
każdy ma inny gust i inne propozycje
ale jeśli chodzi o mnie ładnie wyglądałabyś w prostej grzywce, kolor jakiś jasny brąz.powodzenia
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
apropo's nóg- wiem że żeby je wydłużyć to należy ubierać buty najlepiej na obcasie i w kolorze tym samym co spodnie lub rajstopy czyli masz czarne spodnie to ubieraj cxzarne buty - wtedy noga będzie wydwała się dłuższa do jasnych rajstop i gołych nóg zawsze lepsze są jasne buty. To chodzi o to że buty w kolorze który zlewa się np ze spodniami w tym samym kolorze srawia ze but wydaje się być jeszcze nogą i to wydłuża. Tyle dowiedziałam sie z programu na TV Style a sama tez tak robie, chociaz mam 180 cm wzrostu i zbyt długie nogi jak na krótką spódniczkę ;( jak ubiore mini to wygladam jak z młodszej siostry ;( ale do kolan są chyba bardZiej sexowne
)) wiec je noszę
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Nie polecam prostej grzywki, bo masz niskie czoło i wg mnie nie będzie to wyglądać fajnie. Jeśli już to grzywka po skosie
Bardzo ładnie wyglądasz na ostatnim zdjęciu
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
ktore foto jest aktualne? co do koloru - jakies brazy, moze z rudoscia.. postawilabym na podkreslenie skretu [bo chyba masz falujace wlosy?]-zainwestuj w dobre kosmetyki do kreconych wlosow, moze dluzsza grzywka na bok? [w prostej Cie nie widze..].. co do brwii to zapusc troche [mozesz smarowac na noc olejskiem rycynowym zeby szybciej rosly] i idz do kosmetyczki a ona im nada odpowiedni ksztalt, pozniej wyrywanie tego co odrasta jest juz duzo latwiejsze..
ps. blagam zwroc uwage na ortografie bo tego sie czytac nie da.. |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem na tym ostatnim zdjęciu masz ładny kolor włosów, który Ci pasuje. może wyprostować i mocno pocieniować?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem ślicznie wyglądasz na 1 zdjeciu
czarny kolor zdecydowanie Ci nie pasuje ![]()
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Wow ![]() Jesteście super ale sie pomyliłam!(przepraszam) !!!rady są genialne wszystko co napisałyście np(o mocnym wycieniowaniu np; i dużo innych rad chodziły po mojej głowie ale bałam sie je zastosowac,ale teraz gdy ktoś podpowiedział mi podobnie jak myślałam bedzie mi łatwiej podjać decyzję,(czekam na więcej waszych sugestii dotyczących mojego wygladu )Aha dziękuje za:
Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-04-22 o 23:05 Powód: ort |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
AsiccccCa piszesz strasznie- źle ułożony tekst, za dużo emotikonek, podkreślenia, wykropkowania - męczące dla oczu...
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7315117 na tym zdjęciu mi się podobasz, uważam, że lepiej Ci w jaśniejszych, czerwonorudych włosach.
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej tu się powinno doradzać a nie krytykować czyjąś ortografie, moim zdaniem może jakieś brązy z rudościam zdecydowanie na 1 najlepiej.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
pierwsze zdjęcie całkiem fajne
wzorując się na nim stwierdzam, że czerń dla Ciebie jest za ciężka ciężka. Myślę, że coś z przedziału rudość - brąz pasowałoby Ci i na głowie i na oczach
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jedynie czcionki, jakich używa. więc chill
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kobitki
i nic nie zmieniłam nie mogę sie zdecydowac (co do koloru włosów)jedynie co to sie opaliłam Jak myślicie bedzie mi dobrze w takim kolorze marze o jakims blądzie pasemka .
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem zbyt popielaty .. twarz bedzie nie ciekawie wyglądać .. jakis cieplejszy brąz .. w loczkach ci najlepiej .. w ogóle bardzo mi się podobasz na 1 zdjęciu
jakkolwiek to brzmi :P : ) grzywka na prosto odpada .. ja bym zrobiła delikatną ostro na bok ewentualnie .. chociaż pprzy tak niskim krutkim czole może sie bez niej obejść
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
sprostowanie nie loczki lecz fale D:
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Daj numer to sie umówuimy
(a tak poważnie dziekuje za komplement![]() ale fiu już odrasta![]() i tak zabieram sie i zabieram za włosy bo chce cos zmienic i nie mogę sie zdecydowac co jaki kolor itd ,może Mi doradzicie w jakim kolorze byoby mi okej (znaczy super)chce dużej zmiany
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze tak męcze ale sama nie mogę sie zdecydowac
prosze spróbójcie jeszcze Mi doradzić jaki kolr czy balejaż mam zrobic na tych moich wloskach potrzebuje jakiejs zmiany
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kochane wizażaneczki mam prożbe
od dłuższego czasu ok (2-3lata) zastanawiam sie a raczej marze by zmienić wizerunek tz. image (czy jak tam sie pisze)ale nic Mi do gowy nie przychodzi radze sie przyjacióki czy rodziny ale oni nie umieją Mi pomóc w sensie doradzić Gdy zabieram sie za kupono farby stoję godzinami i wyberam ale w niczym sie nie widze![]() Wiec bardzo Was prosze o rade (y)(umówiłam sie do fryzjera na 11czyli Środe i nie wiem co mu powiedziec ) Naki kolor By mi pasował ? Ja myślałam nad kolorkiem ala'Eva Mendes tz cos ciemnego brazu i blądu ,myślalam też nad Czarnym granatem ,i jakimiś Czerwieniami (wiśniami)![]() ![]() ![]() ![]() w jakim Wy Mnie widzicie ![]() Troszke zmutowane dałam zdjęcia ale co tam ;]
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2008-09-09 o 18:42 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkońcu NOWA fryzura/czyli Ja ;D
Girls
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
Hmm ,dla mnie czarny granat
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
i własnie ni wiem co TU robić Mi sie strasznie podoba czarny granat ale przyjacióka twierdzi ze bedzie ca ciężki
ze mam czarne brwi i nie bedzie Mi pasował a moze ktores dziewczyny mogłyby Mi zrobić "fotomontaż" np własnie z czarnym granatem ![]()
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ciemna czerwień, wpadająca w bordo?
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Rock Girl ładny kolork własnie Mi sie takie podobają jak i Czarny Granat ,odcienie czerwieni fioletu
ale boje sie ze bedzie za czerwony do moich policzków kurcze nie wiem nic jestem wryta nie mam pojęcia co robić
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Też uważam ze ciemna czerwień
|
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
jezeli nie czerwien (chociaz osobiscie bardzo mi sie podoba), to na poczatku dalas zdjecie fryzurki jaka byc chciala miec, moze cos nie tak drastycznego kilka blond pasemek?
|
|
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
raczej ciemny braz z lekkimi troche jasniejszymi refleksami dtego podciac troche wlosy, przedzialek na bok i grzywke na bok, pocieniowac
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyne co wiem napewno i co jutro zrobie u fryzjiera to własnie cieniowanie ,(cos asymetrycznego tu dłuższe tam krótsze
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam sie nad Twoim typem urody, jaki jest Twoj naturalny kolor wlosow?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1220974037 Twoja skora wydaje sie miec cieply odcien, nie wygladasz zle z takim kasztanowym kolorkiem zdecydowanie lepiej niz takim ciemnym i chlodnym http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1220974037 granatowa czern absolutnie nie, czerwien rowniez to sa kolory dla Zimy, bardzo mocne i kontrastowe, zaakcentuja Twoje problemy naczynkowe(ta wnioskuje ze zdjec)glosuje na cieply, zlocisty braz, wlasnie z naciskiem na zlocisty, wyraznie cieply, nawet rudawy |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Mój naturalny kolorek to braz prawie ciemny brąz ;]jak na zdjeciu 3 przy samej nasdzie heh.
Problemików z naczynkami nie mam ,Co do czarnego granatu masz racje nie pasuje Mi jest zbyt ciemny przytlacza mnie mm a tak Mi sie podobał ale w odcieniach rudych tez nie ładnie wylądam i chyba jestem Latenmm
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

Więc tak szkoda że nie mam was przy sobie byśmy poszalały i swoje imge czy jak to sie tam pisze zmieniały hehe
Więc tak myśle nad i nie wiem co z tym robić i zabieram sie do tego od miesiecy
Wierze w was 

ale jeśli chodzi o mnie ładnie wyglądałabyś w prostej grzywce, kolor jakiś jasny brąz.

ale sie pomyliłam!(przepraszam)

od dłuższego czasu ok (2-3lata) zastanawiam sie a raczej marze