|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Jaka aktywność dla mnie? WĄTEK ZBIORCZY
Niech będzie to wątek zbiorczy, gdzie każdy będzie mógł opisać siebie i spytać co jest dla niego najlepszym rozwiązaniem, który sport/fitness najbardziej do niego pasuje.
![]() Przeglądając strony różnych placówek, siłowni, centrów etc. można nieźle namieszać sobie w głowie, zwłaszcza, gdy się nie wie, co z czym się je. ![]() Zacznę ja. Chciałabym zacząć nie tyle co dbać o kondycję (choć to po części też), ale przede wszystkim zacząć prowadzić zdrowy tryb życia, zrelaksować się, mieć fiksację na punkcie jakiejś aktywności. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaka aktywność dla mnie? WĄTEK ZBIORCZY
moim skromnym zdaniem warto biegać, 2 razy tygodniu wybrać się na siłownię i od czasu do czasu na basen czy rower
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie chcesz monotonii? CrossFit.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bieganie jest super i nie jest monotonne ,chyba że ktoś biega na bieżni wtedy jest obrzydliwie nudne.
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() W te wakacje postanowiłam że w końcu wezmę się za siebie ( lepiej późno niż wcale się zorientowałam) . Mam dużo do pracy nad sobą ale dzisiaj śmigam po karnet na basen bo środowisko wodne po prostu uwielbiam ![]() ![]() sorki jeśli jest to opisane troszkę chaotycznie no ale ćwiczenia zaczeły mi się podobać i same rozumiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
ferryboat,
co do biegania, rozumiem Twoją obawę o monotonię, sama lubię dynamiczne aktywności, i tak jak bieganie do 5 km jest dla mnie fajnym rozruszeniem (uwielbiam m.in. sprinty), uwolnieniem endorfin ![]() ![]() jeżeli narzekasz na nudę to polecałabym Ci sztuki walki ja zaczęłam je ćwiczyć, kiedy byłam znudzona zajęciami z aerobiku i miałam ochotę na coś nowego, i to był idealny wybór ![]() ![]() maudy, jeżeli Cię bolą kolana odradzałabym bieganie, a prędzej postawiła na treningi na maszynach typu orbitrek, które znacznie mniej obciążają stawy, zresztą ze stawami trzeba delikatnie się obchodzić, więc ciężko coś doradzić w takiej sytuacji nie będąc lekarzem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Jaka aktywność dla mnie? WĄTEK ZBIORCZY
O, swietny watek
![]() ![]() co polecacie? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() Edytowane przez spaghettii Czas edycji: 2013-09-10 o 01:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Podpinam się pod zapytanie, ja mam taki sam plan, poprawić kondycję plus ujędrnienie, po kolei wprowadzam pewne zmiany, najpierw w żywieniu - wywaliłam z lodówki i szafek wszystkie niezbyt zdrowe produkty ( białe: mąka, makaron, ryż), przestałam pić tak ogromne ilości kawy, jak dotychczas, potem porzuciłam palenie (to akurat było najtrudniejsze, ale kupiłam e-papierosa i regularnie schodzę z ilości nikotyny w moich lq cigito), a teraz zaczęłam ćwiczyć
![]() ![]() Edytowane przez Goch1986 Czas edycji: 2013-09-10 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Cieszę się, że wątek się spodobał
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.