|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem z doborem koloru brwi
Otóż sądzę że mój problem jest dość nietypowy
![]() Zaczęłam swoją przygodę z farbowaniem brwi. Ostatnio przywitałam refectocil odcień 3-naturalny brąz. Okazał się jednak za ciemny. Potrzebuję małej porady. Obecnie mam włosy rudo-brązowe jak na zdjęciu farby: http://www.goldmax.pl/images/joanna_...ienny_lisc.jpg Potrzebuję czegoś zdecydowanie bardziej brązowego i jaśniejszego, tym bardziej że w najbliższym czasie chcę znów przejść na ciemną miedź. Waham się pomiędzy 3 możliwościami: 1. zakup numeru 3.1 jasny brąz (nie wiem patrząc na próbnik czy nadal nie będzie za ciemny) 2. zakup koloru kasztanowego- 4. Który na próbniku wydaje się być jaśniejszy od dwóch wcześniej wspomnianych i b. pasujący do rudości. 3. zakup koloru 0 i rozjaśnienie posiadanego już refectocilu numer 3. Chciałabym uzyskać brwi takie jak w załączniku, po prostu brązowe. Czy ktoś mógłby mi doradzić? Wiem że same specjalistki tu się czają ![]() Z góry dziękuję! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: problem z doborem koloru brwi
Jaśniejsze henny na pewno nie rozjaśnią Ci brwi, a wręcz pogłębią kolor. Taka działa henna, po prostu. Polecam rozjaśnienie i z pewnością uzyskasz oczekiwany brąz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.