![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
biżuteria danci
moje początki są nie najlepsze ale będe się starać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: biżuteria danci
Ojej. Na tych zdjęciach kompletnie nic nie widać. Są zbyt maleńkie i nawet moje prymitywne rozjaśnienie niewiele dało.
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Niestety i ja nic powiedzieć nie mogę, oprócz tego iż jakiego są koloru. Daj większe zdjęcia, bo raczej nikt ich nie oceni.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no dokladnie to nic nie dalo ze rozjasnilas.
pobaw sie z apartem i zrob takie zdjecia na ktorych bedzie mozna cosik ocenic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
mam tylko telefon komurkowy i nie wiem czy lepsze mi jakieś wyjdą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
heh wiem ja tez mam komorke teoretycznie tylko. ale jak bede robic fotki to aparatem wujka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
mam cyfrowy aparat ale jest bardzo słaby jeszcze gorzej robi zdjęcia od mojego telefonu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
naprawde fatalne zdjecie, nic nie widac, widze tylko zielona kule i to jeszcze rozmazana .
eh nie widze oceniania twoich prac jesli zdjecia beda takiej jakosci.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
a teraz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
niby nie sa romzzane jak te poprzednie ale z daleka nie da sie dostrzec szczegolow, wiec poczytaj moze jeszczez temat z obrobka zdjec itd . ?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
A moze nie masz ustawionego trybu makro? Takiego kwiatuszka?
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Z tego co mogłabym wywnioskować ze zdjęć, to:
po pierwsze jakoś zdjęć!! po drugie kolczyki są ze tak powiem dla 6 latek po trzecie za daleko zrobiłaś zdjęcia:|
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie obraź się ale większość z nich wygląda jak gumki do włosów. Może to wina zdjęć - nie wiem
To nie chodzi o to żeby marudzić czy dowartościowywać się kosztem innych ale mam wrażenie że nie pędziłaś zbyt dużo czasu na wymyślaniu wzorów. Ale podejrzewam że wprawa + przeglądanie galerii innych projektantek dużo Ci dadzą ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Jakoś ok. Za daleko zdjęcia ok. Ale nie przesadzajmy, ze dla 6 latek robi biżu. Może po prostu ma taki styl? A może lubi takie kolorowe?
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam Malaszjba, ale czy możemy zobaczyć Twoją idealną biżuterię? Może czegoś się nauczymy od takiej specjalistki?
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Nie wystawiam na wizażu mojej biżu. wpadam tu od czasu do czasu. Wariacjo i karmazynowy kamyku czasem jednak trzeba przyznać, ze ta osoba nie umie robić biżu. I jest ona (biżuteria), jak napisała kilka postów wcześniej Aneczka jak spinki do włosów
![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego nie wystawiasz na wizażu swojej biżuterii? Czyżbyś się bała właśnie takiej krytyki jaką zafundowałaś autorce tych oto kolczyków? Zapewniam Cię, że nikt inny oprócz Ciebie tak tutaj nikogo prac nie zjedzie. Po prostu dziewczyny na wizażu mają więcej kultury osobistej niż Ty... Edit: Proponuję wysiłek który wkładasz w niemiłe komentarze przełożyć na coś innego...
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Nie warto przejmować się takimi osobami jak Malaszjba (ojc jak ja dużo dziś tego napisałam), ale majaisara czekamy na nowe zdjęcia.
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
narazie mam tylko takie zdjecia musze nad nimi popracowac nie mam żadnego programu do edycji zdjęc może ktoś poleci jakiś dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
kolczyków nie skomentuje, bo nie widze.
program dolbry? przeczytaj wątek o obróbe zdjęć(bodajże na górze przyklejony ![]() ![]()
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najprostszy w obsłudze (jak dla mnie) i darmowy jest PhotoFiltre. Przeczytaj sobie wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=82959 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
muszę się wam do czegość się przyznać jestem osobą niewpełnisprawną mialam 3 operacje na kręgosłup i teraz poruszam się o kuli i prawą rękę mam też niecałkiem sprawną dlatego może mi to troszkę nie tak wychodzi ale poprostu siedzę w tym domu i z tych nudów już nie wiem co robić teraz uczę się robić i zaczeło mi się to podobać tylko z niewszystkim sobie radę daję pozdrawiam wszystkich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przykro mi z powodu Twojej przypadłości i życzę Ci zdrowia jednak to nie zwalnia Cię z ćwiczeń i rozwoju ![]() Moja propozycja to taka żebyś (jako że masz dużo czasu - jak sama to powiedziałaś) przed zrobieniem następnej pary kolczyków przejrzała prace innych dziewczyn, poszperała w galeriach, na allegro - przyjrzała się temu co robią inni, "rozebrała na części pierwsze" i w wyobraźni poskładała. Możesz też zapisywać na dysku zdjęcia prac które podobają Ci się najbardziej. Większość z tego co tutaj robią inni nie jest niewiarygodnie trudne - większość to tylko pomysł, odpowiedni dobór kształtu, koloru, surowca oraz dużo ćwiczeń. Nie mówię żebyś kopiowała prace innych ale czerpała z nich inspiracje. W końcu wyrobisz własny styl i będziesz zbierała same pochwały a wszyscy będą czekali z niecierpliwością na kolejne cudeńka ![]() Oczywiście pomijam Malaszjba bo ona ma chyba o wiele poważniejsze problemy ze sobą. Poza tym ciekawe jak ktoś kto nic nie robi może komentować prace innych - ona chyba nie ma krzty godności w sobie. Mi osobiście byłoby wstyd tak się ośmieszać i poniżać na forum ogólnym. Ale cóż - "są ludzie i parapety ale to sztuka urodzić się klozetem" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
narazie tyle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Pierwsze są fajne, ale nie chodziłabym w różu. Natomiast komplet jest taki zwykły
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
różowe sliczniusie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.