|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
na rozdrozuu... ktora droge wybrac? jak mu pomoc w podjeciu decyzji
Ona-21
On- 24 Byli ze soba 2,5 roku... on zerwal,stwierdzl ze ma jej dosc..mial powody ale sam swiety nie byl... Minelo pol roku od zerwania... od miesiaca gadali ze soba jak za starych dobrych czasow... spotkali sie zastanawiali nad powrotem. on co prawda ma dziewczyne (3 miesiace) jenak mowi ze nie czuje do niej nic wielkiego. Z jednej strony chce wrocic do niej ale boi sie ze nie wyjdzie... Ona oddala by wszystko zeby wocic jednak nie chce wywierac na nim presji, nie naciska... Ona woli zalowac ze cos zrobila niz do konca zycia zastanawiac sie co by bylo gdyby jednak sprobowali.... On boi sie reakcji rodziny ( sa bardz tradycyjni). 2 miesiace temu byl ze swoja nowa na weselu siostry, za miesiac jest wesele jego brata, ma byc drozba, boi sie reakcji rodziny, nie chce stawiac nikogo w niezrecznej sytuacji zwlaszcza ze sukienka dla druhny jest uszyta... nie widza co zrobic... ewidentnie ich do siebie ciagnie, swietnie im sie gada i tak naporawde ona jest zdecydowana... u niego najwieksze obaewy stanowi to cholerne wesele... Co robic? w ktora strone pojsc? ![]() Wiele razy juz mi pomoglyscie wierze ze i tym razem cos wspolnie wymyslimy....
|
|
|
#2 | |
|
BAN stały
|
Dot.: na rozdrozuu... ktora droge wybrac? jak mu pomoc w podjeciu decyzji
Cytat:
przepraszam ale nie rozumiem nic z Twojej wypowiedzi ![]() po pierwsze o kim piszesZ? o sobie czy o sąsadce z bloku dalej? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak tak pisze o sobie...
|
|
|
|
#4 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w takim razie on jest niewporządku wobec swojej obecnej dziewczyny. Co by było gdybyś Ty była na jej miejscu a on by pisał z jakąś panną X? Nie należy sie wtrącać tam gdzie nie ma miejsca. Dopóki on nie zerwie z nią, jesteś w oczach wielu kobiet tą 3cią, tą ... (wiesz jakimi przymiotnikami sie określa takie osoby). Bo szczerze, pewnie sama bys nienawidziła kobiety która wtrąca sie między Ciebie i tżta, co? wiec postaw sie na jej miejscu i nie rób jej świnstwa. A takiego kolesia bym sobie darowala, bo on działa na dwa fronty ma wróbla w garści i gołąbek też krązy w pobliżu. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: na rozdrozy... ktora wybrac? jak mu pomoc w podjeciu decyzji
miedzy nami do niczego nie doszlo...
tylko gadalismy , rozwarzalismy wszystkie za i przeciw i wciaz nie mamy rozwiazania.... dzisiaj mamy sie widziec nie wiem juz co mu mowic, nie chce naciskac chce zeby to byla jego decyzja i zeby byl jej pewny...
|
|
|
#6 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() dla mnie EOT |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zrobilam nic zlego....tak mi sie po prostu wydaje
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
On ma dziewczyne, a za jej placami ze swoja ex prowadzi rozmowy na temat bycia razem
Brzydko bardzo.Skoro tej, z ktora jest nie kocha (tak napisalas), slub ani dzieci ich nie laczy, to ja nie widze zadnych przeszkod zeby w trybie natychmiastowym z nia zerwac. Skoro tego nie robi to znaczy, ze najwidoczniej mu na Tobie nie zalezy. Proste a to wesele, glupia wymowka strasznie. Mogl cos bardziej przekonywujacego wymyslic
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
On boi sie reakcji rodziny ( sa bardz tradycyjni). 2 miesiace temu byl ze swoja nowa na weselu siostry, za miesiac jest wesele jego brata, ma byc drozba, boi sie reakcji rodziny, nie chce stawiac nikogo w niezrecznej sytuacji zwlaszcza ze sukienka dla druhny jest uszyta...
ja go doskonale rozumiem... chłopak poprostu nie chce robic "szopki" wie ze wszytko jest zaplanowane dla jego nowej dziewczyny jest uszyta sukienka...pewnie boi sie reakcji rodziny...wszyscy pewnie poznali ta nowa... na poprzednim weselu.. moze poczekaj....to ze wam sie dobrze rozmawia nie musi oznaczac ze bedzie miedzy wami dobrze... w koncu rozstaliscie sie z jakiegos powodu masz pewnosc ze on sie zmnienił i ze Ty sie zmnieniłas? ze nie bedziecie popełniac tych samych błedów co kiedys? ja 3mam kciuki sama mam podobna sytuacje....pozdrawiam
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
bylam w bardzo podobnej sytuacji 2 lata i 9 miesiecy rozstalismy sei bo ja bylam nie fair znacyz nie zdradzilam ale za bardz rzadzilam.minelo 9 miesiecy mial inna dziewcyzne ja innego chlopaka.wrocilismy jestesmy razem 3 miesiace juz. jestesmy bardzo szczesliwi to chyba odpowiedz na twoje pytanie i wcale sie nie wtracilas ty go poprostu kochasz i na to wyglada ze on teza to ze macie dylemat normalne przeciez sie rozstaliscie.troche pozmienialo sie w waszym zyciu.jednak sie rozstaliscie i normalne jest to ze macie jakies za i przeciw i sie zastanawiacie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
a czy to nie jest ten zbyt rodzinny TŻ? całkiem szybko znalazł sobie nową dziewczynę... suknia to nie problem jeśli się kocha, rodzina też zrozumie
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
jezeli o byc albo nie byc decyduje wesele to gratuluje...
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyno nie przejmuj sie jakims weselem. Jesli go kochasz walcz o niego, na Ciebie sukinka pewnie tez bedzie dobra
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

sama mam podobna sytuacje....pozdrawiam