|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Najlepsza metoda na śniadą cere
Prosze o wyrozumiałośc jak w złym miejscu zakładam wątek, ale nie mam pojęcia gdzie tak naprawde powinnam go założyć
![]() Zaczne od początku. Mam bardzo blada skóre. Niedawno wypaćkałąm sie próbką samoopalaza którego zwykłan nie używac ze względu na jego szkodliwośc ![]() ![]() A) Porzucenie filtra i opalanie sie na słoneczku ![]() B) Wykreślenie w składzie samoopalacza formaldehydu żeby go nie widzieć i nim sie smarować C)Chusteczki samoopalające D)Solarium ![]() E)Puder brązujący (tylko jak to jest z nakąłdaniem pudru na filtr, ponoć mozna coś zetrzeć) i czy efekt jest rownie spektakularny jak po samoopalaczu( zalezy mi żeby był delikatny, nie zbyt mocny) F) Zażywanie jakiś wspomagaczy opalania G) WASZA PROPOZYCJA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsza metoda na śniadą cere
a ja sie zastanawiam czy samoopalacze maja w składzie coś co może w jakiś sposób szkodzić skórze
![]() nigdy sie nad tym nie zastanawiałam a dosyc czesto sie smaruje ![]() moze mnie ktoś uświadomi byłabym wdzięczna ![]() a jeśli chodzi o kolejną propozycje to wymieniłas juz sporo ale moze marchewka?
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny prosze poradzcie coś!
Śnieżka - samoopalacze zapychają pory, zawieraja formaldehyd stąd moje obawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
oj zapychają...zapychaja...: (
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
a jak z chusteczkami nasaczonymi samoopalaczem, tez zapychają?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hahaha , ja po tych chusteczkach wyglądałam jakbym nie mieściła się w solarium
![]() Ogółem byłam w ciapki - jak krówka ![]() Także nie polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
uzywam do twarzy chusteczki ale ucinam jej tylko kawaleczek bo jedna cala chusteczka na twarz to dla mnie duzo za duzo
![]() a tak to mam delikatnie opalona twarz i jestem zsdowolona ![]() ![]() Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2009-03-08 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
dziekuje za wszystkie odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
nie rezygnuj nigdy z filtrów!! szczególnie na buzi powinny być dość wysokie. filtr nie hamuje zupełnie opalania tylko je spowalnia odpowiednio, żebyś sobie nie spaliła twarzyczki!! poza tym zatrzymuje nadmiar promieni i chroni przed rakiem!!
jeśli chodzi o inne sposoby to zamiast samoopalacza wypróbuj balsamy i kremy opalające. zeby przyciemnić troszkę skórę można pić sok z marchwi i pomidorków, z tym że to bardziej 'zpomarańczowi' skórę:P w nadmiarze to wręcz żółto wygląda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.