|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Esentia - jak długo?
Jak długo czekacie na przesyłkę z esentii? Ja złożyłam zamówienie 8 dni temu i jeszcze nic do mnie nie dotarło...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Esentia - jak długo?
A ja 24.września i jak na razie dotarła tylko informacja, że nie ma jednego z zamówionych produktów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Na ich stronie jest możliwość podejrzenia tzw. statusu przesyłki tzn. czy jest w trakcie realizacji, czy wysłana itd. Wystarczy sprawdzić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wiem o tym i, jak na niecierpliwego Barana przystało, sprawdzam codziennie, a tam wciąż: potwierdzone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pewnie kompletują zamówienie. U mnie trzy dni było zatwierdzone ,czwartego dnia wysłane i w piątego juz miałam kosmetyki. Zycze cierpliwości.. (łatwo powiedzieć no nie?..)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
O! To miałaś ekspresowo!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja złożyłam zamówienie 15. września i jak dotąd pozostaje ona tylko "potwierdzone" i już nawet nie piszą, z jakich powodów to opóźnienie - chyba uznali, że się przyzwyczaiłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
O, to ja w porównaniu z Tobą jeszcze krótko czekam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Kurczę! Wyobraźcie sobie, że właśnie przed chwilą otrzymałam maila z esentii, że nie są w stanie dostarczyć mi CZTERECH produktów z mojego zamówienia - pomału zaczynam się przyzwyczajać, że co zamówię, to połowę "wycofują" (choć podejrzem, że po prostu nigdy nie mieli, ale chodzi o ilość asortymentu).
Swoją drogą to ciekawe, że niektóre kosmetyki są u nich bardzo szczegółowo opisane łącznie ze składem, działaniem, wskazaniami itede i zajmuje to często więcej niż stronę a inne nawet zdjęcia nie mają. ![]() Nie zastanawia Was to? Nie wspominam już nawet o tym, że czekam ponad pół miesiąca i uważam zawiadamianie o brakach w asortymencie po takim czasie za żenujące po prostu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze czekałam dwa dni.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
No tak, też już 2 razy mi się tam zdarzyło, że po kilku dniach oczekiwania (może już jutro..?)przysyłają zawiadomienie, że czegoś nie ma.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.