|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
sesja zdjęciowa
Witam. Nie wiem czy był już taki wątek jak coś to proszę o przekierowanie. Od dawna mam marzenie zrobienia sobie sesji zdjeciowej, ale problemem jest znalezienie w miare dobrego i nie za drogiego fotografa. Mam wiec pytanie do dziewczyn z Rzeszowa czy moze mają kogoś kto się zajmuje robieniem zdjęć i naprawdę dobrze mu to wychodzi albo studia fotograficznego. Interesowała by mnie sesja gdzie mogłabym mieć też dostęp do makijażystki i fryzjera. Jeśli macie takie informacje lub ktoś z waszych bliskich się zajmuje czymś takim to proszę o namiary i cenę takiej sesji. Będę bardzo wdzięczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Uzależnienie
|
Dot.: sesja zdjęciowa
Obawiam się, że dobrzy w tej branży po prostu się cenią, więc albo tani, albo dobry
![]()
![]() |
#3 |
Life is a drink ...
|
Chcesz mieć zrobiony make-up i fryzure ... no to licz że, każda z tych osób dostanie za usługę liczmy minimum 50 zł. Chcesz dobrego i taniego fotografa .... Myślę, że najlepszym tutaj wyjściem będzie portal Max Models - wpiszesz sobie miasto fotografa i oglądaj portfolio. Czasami trafiają się osoby które nie mają wielkiego doświadczenia ale robią bardzo dobre zdjęcia. Wyślesz PW do danego fotografa i wtedy się dowiesz ile będzie Cie to kosztowało.
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuję... bardzo mi pomogłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.