ah ten kolor... - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2008-09-08, 23:07   #1
catarsis
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 200

ah ten kolor...

Witam!

Nie wiecie mo¿e jak uzyskaæ taki kolorek na w³osach? Któr± farb±? Jakim jej odcieniem?

Dodam, ¿e moje w³osy aktualnie maj± odcieñ wielotonowej rudo¶ci pomieszanej z do¶æ ¶rednio / ciemnobr±zowymi odrostami, a chcia³abym to wszystko ujednoliciæ w miarê i uzyskaæ taki kolorek jak ten na za³±czonym zdjêciu (na koñcówkach mam taki ale nie by³ to efekt farby tylko dekoloryzacji ;P heh )

Pozdrawiam!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg JustCavalliSS05BS04.jpg (136,1 KB, 396 za³adowañ)
„¬le czy dobrze, oka¿e siê pó¼niej. Ale trzeba dzia³aæ, ¶mia³o chwytaæ ¿ycie za grzywê. Wierz mi, malutka, ¿a³uje siê wy³±cznie bezczynno¶ci, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choæ niekiedy przynosz± smutek i ¿al, nie ¿a³uje siê.”
catarsis jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-08, 23:18   #2
zuni
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 985
GG do zuni Send a message via Skype™ to zuni
Dot.: ah ten kolor...

Musze Cie zmartwic ze to kolor naturalny i trodno go bedzie uzyskac a na pewno nie sklepowa farba ja bym do fryzjera poszla
zuni jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-09, 07:03   #3
catarsis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zuni Poka¿ wiadomo¶æ
Musze Cie zmartwic ze to kolor naturalny i trodno go bedzie uzyskac a na pewno nie sklepowa farba ja bym do fryzjera poszla
to na pewno nie jest jej kolor naturalny - jej naturalne w³osy s± ja¶niejsze (na tych zdjêciach ma naturalny kolorek)

a do fryzjera siê raczej nie wybiorê, bo siê bojê aktualnie po tym jak po ostatnim farbowaniu mia³ byæ jasny br±z/ciemny blond, a jest rudy (chocia¿ tyle, ¿e mi ten rudy pasuje) - trauma taka troszkê ale jak to mówi± 'nie ma tego z³ego....'

dziêki za odzew
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 04660td.jpg (71,9 KB, 125 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg cintia1ee5.jpg (34,3 KB, 106 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 451px-Cintia_Dicker.jpg (52,3 KB, 114 za³adowañ)
„¬le czy dobrze, oka¿e siê pó¼niej. Ale trzeba dzia³aæ, ¶mia³o chwytaæ ¿ycie za grzywê. Wierz mi, malutka, ¿a³uje siê wy³±cznie bezczynno¶ci, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choæ niekiedy przynosz± smutek i ¿al, nie ¿a³uje siê.”
Stary 2008-09-09, 08:45   #4
patusiek
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 552

moja Maama ma taki, po jakim¶ odcieniu Loreal'a Ferii ;-)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=239681

Proszê o odpowiadanie na moim w±tku !!
Zapraszam

studentka kosmetologi
patusiek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-09, 12:31   #5
catarsis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patusiek Poka¿ wiadomo¶æ
moja Maama ma taki, po jakim¶ odcieniu Loreal'a Ferii ;-)
ooo super nie wiesz mo¿e, który to? mog³aby¶ zapytaæ Mamy?

dziêkujê piêknie i pozdrawiam
Stary 2008-09-09, 15:59   #6
Lyeta
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 212

Muszê siê odezwaæ bo po prostu UBÓSTWIAM Cintie i typ urody jaki reprezentuje. No po prostu idea³ ¯eby nie by³o zupe³nie off topicowo do³±czam jeszcze kilka jej zdjêæ.
p.s nie mog³am znale¼æ teraz tej sesji ale rewelacyjnie wysz³a pozuj±c dla Moschino, ubrana trochê punkowo. A w³osy ma czêsto o ró¿nym odcieniu wiêc ciê¿ko go nazwaæ.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg _459_cintia_dicker.jpg (36,3 KB, 67 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 81.jpg (30,6 KB, 78 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg CintiaDicker.jpg (28,7 KB, 87 za³adowañ)
Lyeta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-09, 21:04   #7
catarsis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lyeta Poka¿ wiadomo¶æ
Muszê siê odezwaæ bo po prostu UBÓSTWIAM Cintie i typ urody jaki reprezentuje. No po prostu idea³ ¯eby nie by³o zupe³nie off topicowo do³±czam jeszcze kilka jej zdjêæ.
p.s nie mog³am znale¼æ teraz tej sesji ale rewelacyjnie wysz³a pozuj±c dla Moschino, ubrana trochê punkowo. A w³osy ma czêsto o ró¿nym odcieniu wiêc ciê¿ko go nazwaæ.
zgadzam siê Cintia jest boska
co ja bym da³a ¿eby mieæ takie w³osy jak ona...
Stary 2008-09-11, 18:35   #8
catarsis
Zadomowienie

up up
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.