|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prośba - mała akcja poszukiwawcza ;)
Hei,
To mój pierwszy post mimo że wizaż czytuję już od paru lat. Dlatego też pomyślałam, że może tutaj znajdę pomoc w moim niewielkim problemie. Otóż, szukam osób, które w ostatnim czasie były na Magurce Radziechowskiej lub wybierają się tam w najbliższym czasie. Problem jest taki, że zgubiłam tam....starą maskotkę. Wiem, że brzmi to dziwnie, ale mimo że była niewielka to miała wielki ładunek emocjonalny(i wiele wspomnień się z nią wiązało). Myślę, że ktoś mógł ją podnieść ze szlaku i zabrać...a chciałabym ją odzyskać ![]() Szczegółowe informacje i zdjęcia pod tym linkiem: http://nasza-klasa.pl/profile/4694713 albo na: http://www.wykop.pl/link/92167/zagin...kiwawcza-na-nk Jeśli któraś z Wizażanek była w tamtym regionie, wybiera się tam, zna kogoś kto spełnia powyższe kryteria lub zna kogoś kto kogoś zna.....to bardzo proszę o podanie tej informacji dalej .Wiem, że może troszkę wygląda to śmiesznie i niepoważnie, ale wydaje mi się, że udział w takiej akcji nic nikogo nie kosztuje, a może akurat się znajdzie. (a przy okazji można się przekonać ile może zdziałać internet i odrobina życzliwości obcych ludzi )Z góry dziękuję za każdą pomoc ![]() PS. Mam nadzieję, że wątek umieściłam w odpowiednim dziale....i że zasłuży choć na minimalne zainteresowanie . Jeśli nie...proszę o jego przeniesienie w odpowiedniejsze miejsce.PPS. Dodałam zdjęcia. Jak wygląda maskotka, jakiej jest wielkości i w jakim miejscu widziałam ją ostatnio (zgubiła się pomiędzy Glinnem a Magurką Radziechowską) Edytowane przez kantoaine Czas edycji: 2008-09-08 o 12:58 Powód: literówka i dodanie zdjęć |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prośba - mała akcja poszukiwawcza ;)
Cytat:
i już po ptokach, bo nie będzie wiadomo czego szukać
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Myślałam, że zdjęcia i profile na nk można oglądać nie posiadając konta , a nie chciałam 2 razy się powtarzać ![]() Przeklejam więc informację umieszczoną na naszej-klasie: "Wypadła z kieszonki w drodze z Wegierskiej Górki na Magurkę Radziechowską, gdzieś pomiędzy Glinnem a Magurką w niedzielę 7 września 2008 (około godzny 12.00). Możliwe, że sturlała sią ze ścieżki i wpadła w krzaki, lub porwało ją jakieś żywe stworzenie. Jeśli jednak leżała na ścieżce i ktoś ją podniósł...bardzo proszę o kontakt. (przez Naszą Klasę, maila (estrellenka@op.pl), gg, PW... - w jakikolwiek sposób). Jest żółta, wygląda tak jak na zdjęciu i jest niewielka (około 6 centymetrów). Niby to tylko maskotka....ale wiąże się z nią wiele ważnych wspomnień, dlatego jeśli z byłoby to w jakikolwiek sposób możliwe, chciałabym ją odzyskać... Dlatego proszę, nie śmiejcie się z tego, tylko powiedzcie o tym znajomym gdyż naprawdę chciałabym odszukać osoby, które szły tamtym szlakiem i mogą coś wiedzieć. Nie jest to popularny szlak, zwłaszcza, że wakacje już się skończyły i wiem, że ciężko będzie dotrzeć do tej garstki osób, które tamtędy przechodziły....ale myślę, że warto spróbować" Zdjęcia dołączam do pierwszego posta. A co do tego, że wątek może troszkę śmieszny i że to tylko maskotka....zdaję sobie z tego sprawę Ale jeśli dzisiaj internet pozwala na dotarcie do tylu ludzi do dlaczego nie spróbować? A że chcę odnaleźć maskotkę...niby wartą koło 3 złotych...no cóż....czasem tak już w życiu jest, że małe, nieważne rzeczy nabierają symbolicznego znaczenia i w pewien sposób przypominają o bardzo ważnych sprawach. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
powodzenia w poszukiwaniach
a wątek dziwny faktycznie
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Z fotkami od razu lepiej, życzę pomyslnego zakończenia akcji poszukiwawczej
![]() Cytat:
![]() Wzruszyła mnie Twoja historia
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A nawet nie wiedziałam, że ta nasza-klasa taka niedostępna, myślałam, że na profil publiczny każdy może zajrzeć .Widzę, że profil na naszej-klasie ma dużo wejść ludzi, których nie znam i domyślam się, że część tych wejść jest z wizażu. Dostaję też wiadomości na skrzynkę na nk...Wprawdzie jak na razie wszyscy piszą, że niestety nie byli tam/nie widzieli jej, ale życzą powodzenia. Powiem Wam, że jakoś tak cieplej się robi jak zupełnie niezane mi osoby piszą do mnie i życzą powodzenia, nawet jeśli przysyłają negatywne wieści. Tak więc bardzo dziękuję wszystkim tutaj, którzy czytają to i przekazują innym Jakoś tak przywraca mi to wiarę w ludzką życzliwość
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze tylko ostatni post i już nie zajmuję miejsca tym tematem...
Po pierwsze, dziękuję jeszcze raz tym wszystkim, którzy próbowali pomóc...mimo że osób idących w niedzielę tą trasą nie udało się odnaleźć ![]() Na Magurce byłam jeszcze wczoraj....i nigdzie jej nie widać...ale po przeprowadzeniu paru testów przy pomocy podobnej maskotki przekonałam się, że nie mogła sturlać się ze ścieżki sama...ktoś ją zabrał - człowiek lub zwierzę - pewnie nigdy się już nie dowiem. Mam tylko nadzieję, że choć jej nie ma, pozostanie wszystko to co symbolizowała...i że będę w stanie o ważnych rzeczach pamiętać bez "pluszowej przypominajki". Eh...może to wszytko brzmi głupio...ale musiałam się wygadać. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.