|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szukam,szukam ,szukam !!
Witam
![]() A więc poszukuję : Ubrania : - Longi -bluzki,bluzy i sweterki z motywami serca ( mogą być też guziki < 3 ) - Bolerka - T-shirty z napisami, jakimiś ciekawymi obrzkami T-shirty z motywami ciastek, słodyczy, postaci z bajek itp. - jeansy ciemne troszkę zwężane ale nie rurki w rozmiarze L -spodnie dresowe - bluzy szerokie z kapturem *( w stylu jąą źąą ) Dodatki : -Okulary muchy lub w kształcie serc !!!! Pilne - Duże torby, lakierowane -Paski ( najlepiej czarne i brązowe) ! - Torebki młodzieżowe -- Nowe sznurówki w jakiś ciekawy motyw, np. wisienki, gwiazdki itp. - Urządzenia do ćwiczeń -Lokówka -Czasopisma i książki : - Książki o dietach - Poradniki jakieś ciekawe Czasopisma Shape, Cosmo,Twis,Dziewczyna ( starsze numery) - Książki młodzieżowe do poczytania - ksiązki psychologiczne Jeżeli posiadasz którąś z tych rzecz ( mało zniszczoną) to pisać tutaj. Mój wątek do wymianki : klik: ewt. pisac na priva moze znajde w szafie cos xD Pozdrawiam ![]()
Uczcie się pływać. Zbyt często jeszcze ludzie toną w marzeniach... !! Wąąątek z ubraniami !!! ZAPRASZAM !! Poszukujęę ! :klik: Edytowane przez Arbuuuzik Czas edycji: 2008-07-22 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam,szukam ,szukam !!
mam poza watkiem okulary muchy czarne lub w bialej oprawce
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.