![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wizaz.pl w Wirtualnych Mediach :-D
http://www.wirtualnemedia.pl/index1...._podrubryki=13
Same zachwyty ![]() ![]() ![]() Notatka o wizażu jest także w Przeglądzie Kosmetologicznym Estetyka, jak zeskanuję to wkleję ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Wizaz.pl w Estetyce :-D
Przegląd kosmetologiczny Estetyka nr 3/2003 Długi mają cykl wydawniczy
![]() ![]() Złosiu, a moze jednak kącik "napisali o nas"? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Gość
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> Złosiu, a moze jednak kącik "napisali o nas"? ![]() ![]() Dobry pomysl ![]() Ale przyznam, ze nie mam wiele do wlozenia. Masz moze cos wiecej? ![]() A propos notatki w Estetyce: rozbawilo mnie stwierdzenie, ze nasze kolory mecza oczy... Spojrzcie na kolor samej notatki prasowej... hue hue... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A mnie rozbawiło stwierdzenie, że nawigacja jest skomplikowana i przeznaczona dla osób mających doświadczenie w poruszaniu sie po sieci
![]() Bunia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Dobry pomysl ![]() > Ale przyznam, ze nie mam wiele do wlozenia. Masz moze cos wiecej? ![]() Mam, kiedyś wklejałam, ale się zgubiło ![]() > A propos notatki w Estetyce: rozbawilo mnie stwierdzenie, ze nasze kolory mecza oczy... Spojrzcie na kolor samej notatki prasowej... hue hue... > ![]() ![]() ![]() A psy śpią jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Meczą oczy? To są właśnie jedne z przyjemniejszych dla oka kolorów.
A co do średniej dniowej 34 min. to mam nadzieję,że pomagam w podnoszeniu jej ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Re: Wizaz.pl w Arbomedia :-D
http://www.arbomedia.pl/home/home.php
PS. Tu by trzeba było skopiować, bo potem info schodzi ze strony ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Re: Wizaz.pl w WebReporter :-D
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Re: Wizaz.pl :-D
O Szefowej w relacji z I Ogólnopolskiego Spotkania Wizażystów w Szklarskiej porębie
![]() http://www.anita.folaron.hd.pl/szklarka.html O potencjalnej sile reklamowej wizaża (IDG.pl, ostatni akapit) http://www.idg.pl/artykuly/32867_1.html ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Super jeden z niewielu postów gdzie są jedynie pozytywne informacje, tak tego w obecnych czasach brakuje. Moze warto takze puscić wodze wyobraźni:
Informacje z prasy: - 12 maj 2006 wizaż oficjalny sponsor Miss Polonia - 14 lipca 2004 Wywiad Candy Crowford dla Agnieszki Zembrzyckiej czad z Cendy dzisiaj o 21 30 (tłumacz symultaniczny w pogotowiu) - 10 czerwca 2007 wizaż odpowiedzialny za charakteryzację czwartej części Terminatora. Podczas kręcenia scen w Krakowie, w przerwie gubernator Arnold specjalnie na czacie www.wizaz.pl godz 21 20. - 04 maj 2008 w związku z coraz wiekszym zaineresowaniem stroną w krajach Uni Europejskiej www.wizaz.pl wizaż wprowadza strony także w j. angielskim i niemieckim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Maskotka Wizaz.pl
|
bodyworker napisał(a):
> Super jeden z niewielu postów gdzie są jedynie pozytywne informacje, tak tego w obecnych czasach brakuje. Moze warto takze puscić wodze wyobraźni: > Informacje z prasy: > - 12 maj 2006 wizaż oficjalny sponsor Miss Polonia - 13 maj 2006 - Nowo wybrana Miss World prosi Agę Z. o sesję fotograficzną na Wizażu. > > - 14 lipca 2004 Wywiad Candy Crowford dla Agnieszki Zembrzyckiej czad z Cendy dzisiaj o 21 30 (tłumacz symultaniczny w pogotowiu) - 15 lipca 2004 Wywiad Agnieszki Zembrzyckiej dla Naomi Campbell - Video-chat z Agą Z. retransmitowany na żywo w CNN live. > > - 10 czerwca 2007 wizaż odpowiedzialny za charakteryzację czwartej części Terminatora. Podczas kręcenia scen w Krakowie, w przerwie gubernator Arnold specjalnie na czacie www.wizaz.pl godz 21 20. - 11 czerwca 2007 - Gubernator Arnold rezygnuje z urzędu, gdyż jego wieloletnie starania się o zajęcie miejsca BODYWORKERA na Wizażu wreszcie uwieńczone zostały sukcesem. > - 04 maj 2008 w związku z coraz wiekszym zaineresowaniem stroną w krajach Uni Europejskiej www.wizaz.pl wizaż wprowadza strony także w j. angielskim i niemieckim. - 04 maj 2008 w związku z wprowadzeniem 2 nowych jęzuków plemiona beduińskie oraz chińskie mniejszości narodowe żadają tłumaczenia wizażu na ich rdzenne poddialekty, dodając dialekty arabskie angielski jest 176 oficjalnym językiem wizażu. W przyszłym tygodniu Admin Zło zapowiada wprowadzenia wizażu brailem, gdy tylko wymyśli jak uwypuklić matryce plazmowe. Obecnie dostępne są jedynie wersje forum tłumaczone głosem Brada Pitta i Angeliny Joile w 146 językach każda. Zło zapowiada jeszcze Interpreter z tembrem Pazury i Stuhra, ale trwają negocjacje ile wymienieni mieli by dopłacać za reklamę na forum Wizażu... 11.01. 2011 - Aga Z. ZŁOMOWAŁA Admina ... wymieniając na nowszy model ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Tygrys napisał(a):
> 11.01. 2011 - Aga Z. ZŁOMOWAŁA Admina ... wymieniając na nowszy model ![]() 12.01.2011 - decyzja AgiZ wywołuje ogólnoświatowe protesty Zło-fanek pod hasłem NIE MA WIZAŻA BEZ ZŁOMIARZA oraz blokady i zamieszki w największych metropoliach globu. Sekretarz generalny ONZ prosi AgęZ o zmianę decyzji, która zagroziła światowej stabilizacji i pokojowi międzynarodowemu ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Maskotka Wizaz.pl
|
> 12.01.2011 - decyzja AgiZ wywołuje ogólnoświatowe protesty Zło-fanek pod hasłem NIE MA WIZAŻA BEZ ZŁOMIARZA oraz blokady i zamieszki w największych metropoliach globu. Sekretarz generalny ONZ prosi AgęZ o zmianę decyzji, która zagroziła światowej stabilizacji i pokojowi międzynarodowemu ![]() > ![]() Korporacja z mafijnymi korzeniami zarejestrowana na Sycylii o nie znanej nazwie KillerBabciaWeatherwax Co LTD podstępnie wykupiła na nowojorskiej giełdzie pakiet kontrolny portalu WIZAŻ.pl GmbH ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Tygrys napisał(a):
> Miliardy chińskich wizażanek obiecały Vendettę !! KillerBabciaWeatherwax Co LTD po fuzji kapitałowej z największym światowym koncernem produkcji karmy dla zwierząt (specjalność - gatunki wymierajace, w logo głowa tygrysa będącego gatunkiem szczątkowym) pod kontrolą El Monsterro Y Torunnio odnajduje przywódcę protestu nazywającego siebie "Tygrysem" i pacyfikuje. Głowy państw całego świata gratulują skutecznej akcji i unieszkodliwienia terrorysty ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Jeszcze w jakimś numerze "Dziewczyny" było, mogę przesłać Babci wycinek, żeby zeskanowała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
youaresowonderful napisał(a):
> Jeszcze w jakimś numerze "Dziewczyny" było, mogę przesłać Babci wycinek, żeby zeskanowała ![]() > Dawaj, powiększymy zbiory ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dobra, to niedługo odpiszę na Twojego mailika
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gość
|
Swiezaczek:
http://www.biznesnet.pl/a/6551/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Niezłe prognozy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Swiezaczek: Czemu ja mam wrażenie, ze po kolei od siebie odpisują? ![]() ![]() W każdym razie moze powstać już całkiem niezły dział ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Re: Wizaz.pl w Estetyce :-D/ miedzynarodowo
Teraz troche na poważnie.
A tak a pro po probnoz i realiów. Czy mozecie ustalić w ilu krajach obecnie znają i z ilu korespondują na wizażu. Wiem że jest wiele wpisów z Niemiec,USA i Kanady, bodaj jak sobie przypominam były także hasła z Australi. Wpisujcie kraje, ale takie prawdziwe: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
W ostatnim numerze Les Nouvelles Esthetiques / Nowosci w Kosmetyce nr 35 lip/wrześ, czytamy:
WWW.WIZAŻ.PL Wizaż to nie tylko nazwa strony. Już po jej otwarciu okazuje się, że możemy tam znaleźć sporo ciekawych i na bieżąco aktualizowanych informacje wykraczajacych poza hasło przewodnie. Poza makijażem, modą, na www.wizaż.pl mamy publikacje o kosmetykach, zdrowiu, urodzie, a także testy i opinie o produktach, gabinetach. Przejzyście, na pewno nie nudno. Dzieki współpracy portalu z fachowcami z branzy kosmetyki profesjonalnej, medycyny estetycznej i specjalistami masażu jest to jedna z lepiej prezentujących sie stron (nie tylko) dla kobiet. Niestety mój skanet nie działa. Numer LNE, do kupienia w MPiK-u. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
ja nie wiem, czy się wliczam, bo częściej co prawda pisze z Holandii, ale teraz np jestem w Polsce, wiec, jeżeli chciecie taki 3/4 zagraniczne, to proszę:
Holandia raz! zresztą, tak sobie myślę, że Złosiu ma nas wszystkich w wykazach, bo to widać po IP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
joannea napisał(a):
> ja nie wiem, czy się wliczam, bo częściej co prawda pisze z Holandii, ale teraz np jestem w Polsce, wiec, jeżeli chciecie taki 3/4 zagraniczne, to proszę: > Holandia raz! > Jasne że się wliczasz, i co z tego, tym bardziej. O Hollenderka z Wizażowym paszportem > zresztą, tak sobie myślę, że Złosiu ma nas wszystkich w wykazach, bo to widać po IP ![]() Nie chodzi o to ze ma nas złosiu w wykazach. Czy mamy mieć poczucie ze to policyjne państwo czy co? A tak jak sami napiszemy to i adminkowi i Adze bedzie lepiej na duszy. Ja np. korespondowałem już poza Polską z Niemiec i Włoch. No dalej, dołączamy sie do listy.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Gość
|
Dane za ostatnich 8 dni:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Dane za ostatnich 8 dni: Khemmm... przepraszam, a gdzie Polska? jaki jest udział rodzimych, a jaki zagranicznych wizażanek? ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Gość
|
> Khemmm... przepraszam, a gdzie Polska? jaki jest udział rodzimych, a jaki zagranicznych wizażanek? ![]() Zagramaniczne dziewczyny to ok. 5-6% ogólnej liczby użytkowników. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Kurcze od jednak wszystko widzi. Mamy przerąbane!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Gość
|
Re: Wizaz.pl w Wirtualnych Mediach :-D
Rzuccie okiem na stopke strony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Gość
|
Re: miedzynarodowo i krajowo
bodyworker napisał(a):
> Kurcze on jednak wszystko widzi. Mamy przerąbane!!! Hm... dlaczego przerabane? Od dawna wtlaczam ludziom informacje o pozornej anonimowosci w sieci - tak dla odmiany polskie miasteczka opanowane przez Wizazanki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.