|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
ojjjj...
No właśnie...ojjj... Mam taaakiego doła...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No...dobra już skończyłam...sorki, ze przynudziłam, ale musiałam się...wyżyć?? Może inaczej...wyżalić... Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej... ![]() Dobra, już na serio spadam, bo mam na jutro jeszcze tyyyle lekcji do zrobienia...ehhh...dolina ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: ojjjj...
Nie przejmuj się Martynko!
W niektórych bankach pracują dziwni ludzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() to ta jesień nas tak urządziła.jestem pewna, że to przynajmniej w połowie sprawczyni złego nastroju.a jak pomyślę o życiu bez słońca przez następne 6 miesięcy conajmniej, to mi się słabo robi.dlatego wolę o tym nie myśleć. ehhhhhh...... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hej hej,
jestem zdziwiona twoim postem, bo ja mam tez konto stunedckie w ZbWBK od 4 lat i nie pobieraja mi zadnej prowizji, kolezanka tez nie musiala placic za aktualna karte do bankomatu. Placi sie tylko jesli stara zginęla, zniszczyła sie ![]() trzymaj sie cieplutko! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rzabbocop
|
Ja też mam to bezpłatne, studenckie w BZ ale za kartę muszę płacić (chyba co 2 lata wypada)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
po zapoznaniu sie ze strona wbk jest tam faktycznie :
1. Wyprodukowanie nowej karty 15,00 zł*/25,00 zł *UWAGA: Opłata 15,00 zł dotyczy wydania pierwszej karty dla posiadacza, współposiadaczy i pełnomocników: czyli do twojego konta powinna kosztowac 15 zł.a prawo bankowe mowi ze podpisujac umowe o swiadczenie uslug przeczytalas i akceptujesz caly cennik ![]() a moze warto spytac o to : Opłata nie jest pobierana, jeżeli w okresie 3 miesięcy od dnia złożenia wniosku o kartę zostanie dokonana i rozliczona przynajmniej jedna transakcja bezgotówkowa dokonana tą kartą
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moje pierwsze konto w wbk założyłam na pierwszym roku studiów, potem jak załozyłam działalność, miałam tam też konto firmowe. Ale kosztowało mnie to coraz więcej aż kiedyś zdziwiłam się mocno studiując wyciag z konta - podniesiono cennik opłat i prowizji, hehe. W końcu się zdenerwiowałam - choć to dobry bank, chyba jako jedni z pierwszych wprowadzili usługi elektroniczne, robiłam przelewy w cieple domowego komputerka - ale co za dużo to niezdrowo. I otowrzyłam jednego pieknego dnia konto w mBanku - i chyba nigdy wcześniej nie byłam aż tak zadowolona. To naprawdę bezpłatne konto.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zgadza sie. Byłam rok temu wyrobic sobie kartę Euro<26, poniważ są tam różne zniżki z których korzystam oraz ubezpieczenie. I cholerna pracownica banku powinna mi powedzieć, że moja "zwykła" karta kończy wazność i że bank generuje nową. Ale gdzie tam. Poza tym, ze dostałam swoją kartę Euro (trzeba wyrabiać co rok i kosztuje 40 zł) to jeszcze przysłali mi "zwykła" kartę i skasowali za nią 40 zł. Poszłam z reklamacją dlaczego Pani mnie nie poinformowałam jak wybrbiałam Euro? A oni ta to: jak nie chce Pani kolejnych kart to prosze złożyć do nas wniosek.
![]() ![]() I co jeszcze w WBK jest śmieszne ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
![]() ![]() ![]() Właśnie wczoraj postanowiliśmy z bratem, że likwidujemy te konta i zakładamy w mBanku. Jakoś to będzie-dzisiaj ide po szkole załatwić całą sprawę, bo chce mieć ich już z głowy... Aż mnie skręca na myśl o tych "miłych" paniach... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, spadam, bo muszę troche niemiecki i historie powtórzyć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.