ojjjj... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-10-09, 19:40   #1
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

ojjjj...

No właśnie...ojjj... Mam taaakiego doła... Poczucie bezsilności, mam wrażenie, ze wszystko mnie przerasta... Wiem, że to tylko chwilowe-spiętrzyło mi się tyle spraw... Musze sie po prostu wygadać... yyy... wypisać! A tak na marginesie...jestem jednocześnie straaasznie wkurzona! Przysłali mi dzisiaj nową karte do bankomatu-mam konto w Banku Zachodnim młodzieżowe. Niby ok... Mój brat poszedł się dowiedzieć, czemu pobierają mu prowizje z konta-miało być bezpłatne - i przy okazji, dowiedział się, ze za te karty my mamy zapłacić! 25 złociszy... Ale kto nas uprzedził?! NIkt! Ani w umowie tez tego nie ma napisanego!!! Ja już nie wiem co mam z nimi zrobić...ide jutro albo w poniedziałek zlikwidowac konto... Tak się wkurzyłam...
No...dobra już skończyłam...sorki, ze przynudziłam, ale musiałam się...wyżyć?? Może inaczej...wyżalić... Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej...
Dobra, już na serio spadam, bo mam na jutro jeszcze tyyyle lekcji do zrobienia...ehhh...dolina ...
oceania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-09, 19:47   #2
arielka
Raczkowanie

Re: ojjjj...

Nie przejmuj się Martynko!
W niektórych bankach pracują dziwni ludzie sama się czasem wkurzam, sama mam takie 'bezpłatne' konto, które się tylko tak nazywa, bo ciągle mi zabierają a to ubezpieczenie, a to jakąś prowizje Nie warto sobie psuć humoru, naprawde...
Stary 2003-10-09, 19:50   #3
koko
Zakorzenienie

GG do koko

to ta jesień nas tak urządziła.jestem pewna, że to przynajmniej w połowie sprawczyni złego nastroju.a jak pomyślę o życiu bez słońca przez następne 6 miesięcy conajmniej, to mi się słabo robi.dlatego wolę o tym nie myśleć. ehhhhhh......
koko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-09, 20:09   #4
sister
Raczkowanie

hej hej,
jestem zdziwiona twoim postem, bo ja mam tez konto stunedckie w ZbWBK od 4 lat i nie pobieraja mi zadnej prowizji, kolezanka tez nie musiala placic za aktualna karte do bankomatu. Placi sie tylko jesli stara zginęla, zniszczyła sie jestem w szoku. przy najblizszej okazji sprawdze.

trzymaj sie cieplutko!
sister jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-09, 20:38   #5
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Ja też mam to bezpłatne, studenckie w BZ ale za kartę muszę płacić (chyba co 2 lata wypada)

Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-09, 20:44   #6
julita104
Raczkowanie

po zapoznaniu sie ze strona wbk jest tam faktycznie :

1. Wyprodukowanie nowej karty 15,00 zł*/25,00 zł
*UWAGA: Opłata 15,00 zł dotyczy wydania pierwszej karty dla posiadacza, współposiadaczy i pełnomocników:

czyli do twojego konta powinna kosztowac 15 zł.a prawo bankowe mowi ze podpisujac umowe o swiadczenie uslug przeczytalas i akceptujesz caly cennik

a moze warto spytac o to :
Opłata nie jest pobierana, jeżeli w okresie 3 miesięcy od dnia złożenia wniosku o kartę zostanie dokonana i rozliczona przynajmniej jedna transakcja bezgotówkowa dokonana tą kartą
Stary 2003-10-09, 21:25   #7
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Moje pierwsze konto w wbk założyłam na pierwszym roku studiów, potem jak załozyłam działalność, miałam tam też konto firmowe. Ale kosztowało mnie to coraz więcej aż kiedyś zdziwiłam się mocno studiując wyciag z konta - podniesiono cennik opłat i prowizji, hehe. W końcu się zdenerwiowałam - choć to dobry bank, chyba jako jedni z pierwszych wprowadzili usługi elektroniczne, robiłam przelewy w cieple domowego komputerka - ale co za dużo to niezdrowo. I otowrzyłam jednego pieknego dnia konto w mBanku - i chyba nigdy wcześniej nie byłam aż tak zadowolona. To naprawdę bezpłatne konto.

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-10-09, 21:38   #8
koculek
Zakorzenienie

Zgadza sie. Byłam rok temu wyrobic sobie kartę Euro<26, poniważ są tam różne zniżki z których korzystam oraz ubezpieczenie. I cholerna pracownica banku powinna mi powedzieć, że moja "zwykła" karta kończy wazność i że bank generuje nową. Ale gdzie tam. Poza tym, ze dostałam swoją kartę Euro (trzeba wyrabiać co rok i kosztuje 40 zł) to jeszcze przysłali mi "zwykła" kartę i skasowali za nią 40 zł. Poszłam z reklamacją dlaczego Pani mnie nie poinformowałam jak wybrbiałam Euro? A oni ta to: jak nie chce Pani kolejnych kart to prosze złożyć do nas wniosek. Poza tym jak tylko wydali mi Euro chciałam skorzystać z bankomatu i mi wcięło karte. Ta miła Pani (co mnie obsługiwała) od razu ją pocięła, ponieważ ktoś zgłosił kradzież. Śmiechu warte. Odbieram kartę i już ktoś zgłosił kradzież. Byłam pozbawiona karty na 2 tygodnie a potem musiałam dopłacić jeszcze 20 zł za wyrobienie nowej.
I co jeszcze w WBK jest śmieszne ze jak chcę wybrać pieniadze z okienka w WBK to pobierają 3 zł
Stary 2003-10-10, 05:32   #9
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

Dzięki dziewczyny za miłe słowa -już mi lepiej troszke dzisiaj.
Właśnie wczoraj postanowiliśmy z bratem, że likwidujemy te konta i zakładamy w mBanku. Jakoś to będzie-dzisiaj ide po szkole załatwić całą sprawę, bo chce mieć ich już z głowy... Aż mnie skręca na myśl o tych "miłych" paniach... Bo już przy samym zakładaniu konta, po wyjściu z banku odczułam ulgę, że już po... Ojjj...chyba mi puszczą nerwy...

Dobra, spadam, bo muszę troche niemiecki i historie powtórzyć...
oceania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości