|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
pomocy! totalna porażka
dziewczyny pomocy, co ja mam zrobić. kupiłam farbe do włosów marion (tą bez amoniaku itp) z racji tego iz miałam mały problem finansowy a koniecznie musiałam zrobic cos z włopsami no i sie wkopałam
... własnie zmyłam farbe próbuje rozczesac włosy a moje końcówki są w totalnej rozsypce!! kruszą się, łamią i totalnie puszą!! az boję się sięgać po prostownice (mój nałóg) mozecie mi powedziec czemu sie tak stało?? nałozyłam na włosy w tej chwili chyba z tone odzywki ale nie wiem czy to cos pomoze ![]() ![]() pomocy bo sie załamałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: pomocy! totalna porażka
absolutnie nie prostuj włosów !!!! tylko regeneruj odzywkami... trochę czasu mine nim je podreperujesz... ale będzie warto!! trzymam kciuk!!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
ale ja nie moge bez prostownicy
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
kochana musisz!! to jakie masz włosy aż takie straszne że nic im nie pomoż e żadenżel, pianka lub cokolwiek żeby strasznie nie wygladać??
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
no nie wiem ,ale wydaje mi sie ,ze nie powinnas uzywac prostownicy .. ale ja na Twoim miejscu poszlabym po prostu do fryzjera i podciela zniszczone koncowki ,to na pewno cos pomoze ,a na puszenie wlosow tez jest rada , sa specjalne szamopony wygladzajace (np. sunsilk fioletowy efekt zelazka bez prostownicy czy cos w tym stylu).No ale najwazniejsze to zadbac o wlosy w tej chwili i o ich regeneracje
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Podetnij końcówki ,regeneruj włosy chyba będziesz musiała wydać kasę na jakieś kosmetyki trzeba je jakoś uratować i ODSTAW prostowanie bo twoje włosy będą jeszcze w gorszym stanie niż są teraz.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

... własnie zmyłam farbe próbuje rozczesac włosy a moje końcówki są w totalnej rozsypce!! kruszą się, łamią i totalnie puszą!! az boję się sięgać po prostownice (mój nałóg) mozecie mi powedziec czemu sie tak stało??