|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Sala na 18
Hej jestem z Gliwic i potrzebuje wynająć salę na mniej więcej 30 osób. Cena nie musi być jakąś bardzo niska ale wiadomo że bez przesady :3 Wystarczy mi jakaś zwykła salka z WC i prądem na muzykę chodzi o to żeby było gdzie się bawić. No i impreza ma być w grudniu. Z góry dzięki za wszelkie informacje bo miotam się już od godziny po tym internecie i szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sala na 18
A próbowałaś wypytać znajomych gdzie oni sale wynajmowali albo planują wynająć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Pewnie tylko że oni wynajmowali restauracje albo (o ile jesteś z gliwic i wiesz gdzie to i jakie to głupie)fabrykę drutu a ja chce połączyć moją imprezę z Sylwestrem bo nikt nigdy nie ma gdzie iść więc postanowiłam że to dobry pomysł. No a dylemat jest taki że w sylwestra restauracje mogą wyjść o wiele za drogo dlatego chce znaleźć zwykła sale
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie jestem z Gliwic. Moim zdaniem połączenie osiemnastki i Sylwestra to dobry pomysł tak na marginesie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Haha dzięki ^^ też mi się ten pomysł podoba tylko że przez to że to sylwester to musi być mniej więcej w centrum żeby wszyscy mieli jak wrócić do domu skoro nie mam jak zapewnić noclegu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Polaczenie osiemnastkini sylwestra to slaby pomysl bo znalezienie lokalu bedzie graniczylo z cudem. Plus jednak czesc pewnie nie przyjdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A ja uważam że to spoko pomysł bo właśnie większość moich znajomych w Sylwestra nie ma gdzie iść więc dużo będzie tylko może jacyś nieliczni gdzie gdzieś wyjeżdżają nie. A co do lokum to właśnie dlatego zaczęłam szukać już teraz bo wiem że może być problem
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Remiza w mieście
![]() Może sala w jakimś osiedlowym domu kultury, nie wiem, czy macie takie coś. Albo domek na ogródkach działkowych, jakaś świetlica? Popytaj najlepiej znajomych, czy nie znają kogoś, kto by wam udostępnił miejscówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Takie sale idealne na 18 są na ogródkach działkowych, u mnie wszyscy takie wynajmowali
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
No właśnie, jak nie domek, to przeważnie na ogródkach jest jakaś świetlica, czy coś w tym stylu, zwykle za jakąś symboliczną opłatę. Tylko może być problem, bo to Sylwester.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
18nastka i sylwester to super pomysł
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.