|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Coco M i ciemnego pudru sypkiego rozśw.Oddam świeżutkie NOWOŚCI DOKŁADKOWE i inne !!!
NIEAKTUALNE !!!
przyjmę : - Coco Mademoiselle - każdziusieńką kropelkę edt lub edp - puder sypki rozświetlający z mikrodrobinkami w odcieniu ciemniejszym - do opalonej karnacji oddam : Chanel Levres Scintillantes Biotherm Glossy Shine Luminous Crystal Clarins Color Quench Lip Balm Lancome Hypnose Ralp Lauren Escada Jean Patou Urban Decay Mavala La Roche Posay A-Derma Exomega Etro Relent Vichy Peel Microabrasion Vichy Homme Vichy Oligo 25 Vichy Pędzel Dermablend FILA CITY TIME Zegarek damski Dokładne opisy i fotki oraz mnóstwo innych rzeczy / perfumy,kolorówka,pielęgn acja, ciuszki , buciki,zegarki, luksusowe krawaty/ w moim głównym wątku kosmetycznym. ZAPRASZAM http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274720 Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-09-13 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Coco M i ciemnego pudru sypkiego rozśw.Oddam świeżutkie NOWOŚCI DOKŁADKOWE i in
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Coco M i ciemnego pudru sypkiego rozśw.Oddam świeżutkie NOWOŚCI DOKŁADKOWE i in
to jest mineralny Glow Minerals, mam go z wymiany ale dla mnie zbyt ciemny sie okazal, wiec uzyty jedynie raz. odcien to sunlight, ma fajne zlote rozswietlajace drobinki. mi sie podoba u Ciebie Twoja Ninka ktorej teraz szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
oj Niny juz nie masz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak samo mam z kosmetykami Ives Rocher a przecież też się reklamują jako ekologiczne i hypoalergiczne. Przykro mi , i nici z wymianki tym razem . Ja to mam pecha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Princesko , z tego co wiem lubisz słodziaki a inside typowym słodziakiem nie jest. To bardziej taka zimna słodycz , wytrawna , wyrafinowana. Dla mnie dosc trudny zapach, ale mam sentyment więc bedzie raczej trudnowymienialny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
no wlasnie ja ostatnio je tylko niuchnelam przy okazji kupowania amor amor tentation, a TZtek mial dosc juz moich glebokich przemyslen przy wachaniu i patrzac na jego minke, uznalam ze to wlasnie ten moment aby wyjsc jesli chce w najblizszym czasie prosic go o rade przy wyborze nowego zapachu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale raczej sama musisz to ocenic bo wybór perfum to bardzo osobista sprawa, każdy ma inna opinię na temat zapachu / można to zauważyc czytając perfumowe KWC - nieraz można się zdrowo naciąc opierając się na opisach innych osób , przeciez każda z nich inaczej odbiera aromat , ma inne upodobania / P.S nad tentation sama mocno się zastanawiam tym bardziej ,że ostatnio były w dobrej cenie w Superpharmie. Tylko moim zdaniem ciut się spóxnili z premierą bo jak dla mnie to raczej zapach na lato. Ale całkiem ładny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
co do tentation to u mnie on sie wlasniee tak jasiennie rozwija, ma tendencje do tworzenia takiej chmurki i robi sie okropnie slodk, tak jak lubie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
tez poluje na jakas okazje do powachania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.