|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Z jakiego biura podróży na KRETĘ?
Witam!!
W przyszłym roku chcemy sie wybrać w podróż poślubną na Kretę, czy możecie polecić mi jakieś dobre biuro podroży (najlepiej takie które sporo zajmuje sie wyjazdami do Grecji i na ich wyspy) Wszelkie opinie i propozycje biur są cenne ![]() Pomożecie prawda?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z jakiego biura podróży na KRETĘ?
Myślę, że odpowiedź znajdziesz na forum Podróże
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
O dziękuje, właśnie później zauważyłam ze jest takie forum podróżnicze
![]() No to czekam na jakieś rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Podróżniczka
|
My byliśmy na Krecie w zeszłym roku z Triady. Mieli dość atrakcyjną ofertę we wrześniu do hotelu Macaris w Rethymno. Hotel niezły, miejscowość najlepsza na wyspie jeśli chodzi o wypady na zwiedzanie, tylko z hotelu do porządnej plaży był kawałek. Przeglądałam tegoroczne oferty Itaki i jeśli miałabym teraz wybierać by jechać jeszcze raz wybrałabym to biuro i hotel w centrum lub za centrum w kierunku wschodnim. Blisko do plaży i blisko do centrum.
Tutaj masz link do dość obszernego wątku na forum o Krecie : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180303 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Itaka lub Grecos Holiday - Grecos narzuca wysokie ceny, ale mają fajne te hotele. Hotel Crypsy World jest warty polecenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam za odpowiedzi
![]() Z Triady to bym sie trochę obawiała wyjazdu z powodu ich nie najlepszych rekomendacji ![]() Będę czekać na ofertę First Minut z Itaki i Grecos, mam nadzieje ze będą atrakcyjne, zazwyczaj jak sie zamawia wycieczki w styczeń/luty to dorzucają jaką wycieczek fakultatywną gratis! No zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Podróżniczka
|
Zgadza się
![]() ![]() ![]() A co do Triady to mimo ich złych opinii nie byłam rozczarowana wycieczką z nimi na Kretę. Byliśmy z nimi również na Thassos i tu można byłoby się przyczepić jedynie do hotelu jaki mieliśmy na jedną noc w drodze na prom. Wiadomo, że ceny ich są przystępniejsze, ale czasem warto dopłacić za spokój ducha. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja byłam w tym roku na Krecie z Triadą i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.