|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kolory cieni dla mnie?
Hej, chciałabym się dowiedzieć, jakie kolory cieni by mi ewentualnie pasowały ^^ Pomoże ktoś?
1. Jak się opalasz -słabo, ostatni raz opalałam się ponad rok temu w solarium i było to nierównomierne, słońce chwyta mnie też tylko miejscowo, najpierw chyba jestem troszkę zaczerwieniona, a po krótkim czasie lekko brązowa. W tym roku wcale się nie opaliłam, nawet nie było jak. 2. Kolor oczu - piwne. 3. Piegi -raczej nie mam. 4. Cera - ciężko mi określić kolor :/ Mieszana, pryszcze zawsze wyskakują mi na brodzie, czasem na czole i nosie. 5. Naturalny kolor włosów -brązowe 6. Kolor ust - nie umiem powiedzieć ;p 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę?-właściwie to dobrze czuję się we wszystkich kolorach, zależy od sytuacji, nastroju...Nie lubię zbytniej "kolorowości" i pstrokacizny :P Podobno dobrze mi w czerwonym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolory cieni dla mnie?
Ja proponuje zielony i zółty. Ja sobie czasem lubie w zewnętrznym konciku oka dotknąć lekko aplikatorem z czerwonym cieniem i wg. mnie fajnie to wygląda bo nie widać tego prawie ale zmiana jednak jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolory cieni dla mnie?
O, ktoś się odezwał
![]() Też myślałam o zielonym, ale podobno trzeba z nim uważać, bo może niezdrowo wyglądać na niektórych osobach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.