|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mój zielony:o)
Kochane Wizażanki,
postanowiłam po raz pierwszy poddać się waszej krytyce. oto mój makijaż na dzisiaj w odcieniu zieleni dopasowany do koloru swetra ![]() Niestety nie umiem zrobić fotki, aby było wyraźniej widać makijaż przy zamkniętym oku. Proszę o porady jak to zrobić. Mimo wszystko wklejam te najlepsze w kolejnosci: bez makijazu, z gotowym makijażem, oczka i ja gotowa do wyjscia. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój zielony:o)
Wiatmy na MM
![]() Zdjęcia zamknietych oczek nie wyrazne faktycznie(ja jak robie to calej twrzy z zamknietymi oczami bo samo zbliżenie też mi nie wychodzi)ale to co zobaczyłam podoba mi sie ![]() ![]() P.s.dopisz liste kosmetykow jakimi zrobilas makijaz ![]() podoba mi sie to cuś zielonego co masz na sobie ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia troszkę niewyraźne, szczególnie z zamkniętymi oczami. Z tego co widać to nie jest źle.
Co do zdjęć, to nie jestem ekspertem. Mam dużą lustrzaną cyfrówkę, którą niewygodnie trzymać i też mam problem. Ja robię tak, że wyciągam aparat przed siebie i raz cykam z otwartymi raz z zakniętymi zdjęciami... na 10 cyknięć udaje się kilka zdjęć, które nadają się do pokazania. Musisz potrenować - na jakiej wysokości najlepiej trzymać aparat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Oto lista kosmetyków, których użyłam:
1. Fluid Lirene Shiny Touch - beżowy. 2. Puder Oriflame Visions - beżowy 3. Baza pod cienie Artdeco. 4. Cienie Aily (no.3, No. 4, No. 2, No. 70, No. 65) 5. Tusz do kresek na górnej powiece - Oriflame Eye liner stylo 6. kredka do oczu na dolnej powiece - rimel 7. tusz do rzęs oriflame wodner lash maskara. Pudru używam tylko w okolicach oczu po skończeniu makijażu jeśli zostają jakieś ślady po cieniu jeśli się nieszcęsliwie obsypał. A na usta nakladam zawsze ponadke ochronną Nivea. Nie lubię błyszczyków a szminkę uzywam żadko. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
szkoda ze tak niewyraznie;/ ale wydaje sie ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Paulinko to bezrekawnik z golfem ,który mi zrobiła na drutach babcia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.