|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
śnieg...
Dzisiaj siedzę sobie spokojnie nad biologią, wytężam swój umysł, a tu co? mama wlatuje do mojego pokoju i każe wyjrzeć przez okno, zdziwiłam się straszebnie, bo okazało się, że...pada śnieg!
![]() ![]() ![]() Cmokam w czółka ![]() ![]() spracowana youare |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: śnieg...
youarku, u nas w łodzi nie ma aż takich anomalii, ale jak wracałam do domku z teatru o jakiejś 21, to było tak zimno, że zrezygnowaliśmy z poteatralnego piwka (fakt sam w sobie niewybaczalny, ale tłumaczy jak zimno nam było
![]() na termomatrze na kościuszki (centrum miasta) pokazywało 2 stopnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
U nas w Wawie chlapa, chlapa i jeszcze raz chlapa
![]() Ale byłam przed chwilką na basenie i wygrzałam się w bąbelkach ![]() Trzymajta się cieplutko! ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mieszkam w samym Białymstoku, ale śnieg jeszcze nie spadł. Przynajmniej mi nic nie wiadomo (ale znając znajomych z uczelni to pewnie zrobiliby harmider z tego powodu). N razie lekkie przymrozki i deszcze, choć jak na razie niezbyt wielkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
jutro bedzie padać na pewno
![]() ja chcę pod palmę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Aaa, to już wiem, dlaczego producenci tak wcześnie zaczynają kampanie świąteczne.
![]() A u nas nie pada, ale kolega wczoraj mówił, że dziś ma być śnieg z deszczem... Ja chcę śnieg, z bardzo trywialnego i samolubnego powodu, bo w śniegu będę ładnie wyglądać w moim kożuszku. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.