|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Prezent dla PIŁKAŻA1 [!]
Powiem krótko .. 19 urodziny i zero pomysłu na prezent.Jesteśmy razem dwa lata więc te najoczywistsze pomysły wykorzystane. Mam już koncepcję, wezmę kilka pudełek i włożę jedno w drugie i tak z każdym. a w środku w najmniejszym zegarek. tylko teraz .. w tych "po drodze" chcę umieścić jeszcze coś i wymyśliłam żeby to było coś związanego z Piłką, zwłaszcza, że niedawno miał debiut w II lidze :P:P Bardzo proszę o jakieś koncepcję. Tylko odpada piłka, getry i frotki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent dla PIŁKAŻA1 [!]
To ja się wypowiem, jako karteluszkowa .. zrób mu może coś własnoręcznie .. kartkę.. album cokolwiek .. albo po prostu ładnie opakuj kartoniki ..
coś od serca!! Pozdrawiam koleżankę z Bytowa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za pomysł, ale powiem nie i nie. On nie znosi takich rzeczy. Wolałąbym cośinnego, może kupne ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie pilkazowi ale za to wilkiemu fanowi tego sportu uszylam taka poszewke na poduche. Poczatkowa koncepcja byla inna, bo jedna strona miala byc czerwona ale nie znlazłam wtedy polaru w tym kolorze. Z jednej strony moze byc nawet i twoje imie a na drugiej jego. Mojej miłosci bardzo sie podoba i byl naprawde szczesliwy gdy ja dostal
![]() ![]()
..jestem mgłą...stanę na peronie...znajde sobie miejsce w wagonie.... Kto chce bym go kochala, nie może być nigdy ponury, I musi potrafić mnie unieść na ręku wysoko do góry. Kto chce bym go kochała, musi umieć siedzieć na ławce I przyglądać się bacznie robakom i najmniejszej trawce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.