|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Clarins, Dior, Vichy
Nieaktualne
Hej, mam do oddania: - Clarins Total double serum multi regenerant, ubytek 30% - Clarins Multi Active Jour- KWC, doskonały na dzień, ubytek 10% -żel pod oczy Vichy Aqualia Thermal, połowa opakowania, mam jeszcze kartonik. - Dior Forever nr -040(do średniej lub opalonej karnacji)- zostało 40%, butelka z pompką, stan idealny, mam kartonik - Dior Kiss nr 358(blady róż, na ustach prawie transparentny), zostało 30% - Chantal hair tonic hydratant, kupiony w salonie fryzjerskim,doskonały do włosów suchych łamliwych. Lekki tonik wzbogacony wyciągiem z alg, przywraca włosom jedwabistość oraz dyscyplinuje włosy, zostało 15%- oddam jako gratis do wymiany - Lancome star bronzer- tegoroczna kolekcja letnia, piękna puderniczka z lusterkiem, zostało na wypróbowanie ok 5%- oddam jako gratis do wymiany - Bourjois nr 46, szarości, potrójne cienie, zostało 60%- nie będę wybredna - AA saszetka 1 z 2, maseczka głęboko odżywiająca, zawiera Omega 3+6, ekstrakt z kakao, witaminy i proteiny sojowe Zapraszam ![]()
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2008-10-07 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Clarins, Dior, Vichy
hej
![]() tym razem po Clarinsa Multi jour ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
żel pod oczy Vichy Aqualia Thermal, połowa opakowania, mam jeszcze kartonik.
Dior Forever nr -040(do średniej lub opalonej karnacji)- zostało 40%, butelka z pompką, stan idealny, mam kartonik Dior Kiss nr 358(blady róż, na ustach prawie transparentny), zostało 30% Lancome star bronzer- tegoroczna kolekcja letnia, piękna puderniczka z lusterkiem, zostało na wypróbowanie ok 5%- oddam jako gratis do wymiany A ja się zgłaszam po powyższe , jeśli coś u mnie znajdziesz w zamian |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Dior Forever
![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
- Dior Forever nr -040(do średniej lub opalonej karnacji)- zostało 40%, butelka z pompką, stan idealny, mam kartonik - Dior Kiss nr 358(blady róż, na ustach prawie transparentny), zostało 30% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej, cuś za błyszczyk diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Pozwalam sobie załączyc cytat z naszej rozmowy :
Za podkład, błyszczyk Dior oraz (Lancome- bronzer-jako gratis) chciałabym- LANCOME JUICY WEAR, lub Chanellevres scintillantes glossimer nr 48 Jean Rose oryginalny , kupowany osobiście . Najlepiej gdybyś zdecydowała się jeszcze na Vichy pod oczy i coś jeszcze bym dla Ciebie wyszperała a Ty byś zdecydowała się odać mi obie rzeczy ![]() Czy możemy uściślic , bo wkradł się błąd . W mailu pytałaś o zużycie rózu Chanel a rozmawiałyśmy wcześniej o błyszczyku też oczywiście Chanel - i teraz nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- Clarins Total double serum multi regenerant, ubytek 30% - Clarins Multi Active Jour- KWC, doskonały na dzień, ubytek 10% |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedziałam u siebie.
"Hmmm, czegoś z listy 'szukam', ale można też kusic czymś innym - nie mam sprecyzowanych, ani wygórowanych oczekiwań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
interesowalyby mnie pierwsze 3 pozycje
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.