|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomoc odnośnie pokoju
Już nieaktualne.
Dziękuję za pomoc. ![]() Edytowane przez zaba94 Czas edycji: 2011-02-22 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomoc odnośnie pokoju
Ja osobiście NIE ZNOSZĘ łóżek pod oknem
![]() Jak dla mnie to inaczej tego ustawić nie można ![]() ![]() 1 wersja: Chyba, że komoda zmieściłaby Ci się pod okno? ![]() Jeśli tak, to kanapa pod ścianę (po obojętnie której stronie), komoda pod okno, mała szafeczka koło komody też pod okno, biurko tu gdzie duża szafa, a szafa tam gdzie biurko ![]() ![]() Ja bym tu widziała kolory ścian takie delikatne błękitne, prawie białe, pasowałyby do kanapy a zamiast zasłonek jakieś fajne żaluzje - np. cytrynowe. Pokój jest trochę "rockowy, punkowy" (plakaty na szafce), ale widać, że też kobiecy (maskotki). Zasłony do takiego rockowo-dziewczęcego pokoju jakoś mi nie pasuje ![]() Możnaby dodać jakieś fajne dodatki: np. kolorowe pudła, jakieś fajne stojaki na CD. 2 wersja to: biurko tam gdzie wysoka szafa, szafa koło komody i małej szafeczki, kanapa na drugiej stronie na przeciwko szafy i komody. Wtedy masz ładną przestrzeń pod oknem ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-05-18 o 16:24 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie
![]() Zastanawiałam się wcześniej też nad tym, żeby biurko dać tam gdzie teraz stoi szafa, ale boję się, że może tam dochodzić mało światła, a jak się czegoś uczy to potrzebne, ale wyjście w sumie z tego jest takie, żeby używać zawsze lampki. Tak też można. ![]() Pytałaś gdzie wcześniej była komoda. Była po prawej stronie obok biurka, które było troszkę bliżej okna. Wersja 1 chyba nie dla mnie, bo czułabym się, że wszystko jest "na kupie". ![]() ![]() Bardzo podoba mi się pomysł z pudełkami. ![]() Jeszcze raz wielkie dzięki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej.
Widać, że pokój nie jest wcale dużo. No niestety mam taki sam problem. bo mój jest mały i nie wiem co można w nim nowego zrobić. Gdybyś miała mniejsze i niższe biurko tzn. bez tej szafki wyżej to radziłabym Ci pod oknem postawić. Nie wiem zastanów się nad wymiana biurka jak już koniecznie chcesz coś sobie nowego zrobić. Po za tym nie są one wcale takie drogie, a nie musi być też koniecznie nowe. Może ktoś ma zbędne. Warto popytać. I sugeruję, że wtedy mogłabyś zamiast firankę i zasłon powiesić płyty przy oknie. Co takiego jak firanka z płyt winylowych. Ja planuję teraz takie coś sobie zrobić. łożko zmieściłby ci sie tu po lewej stronie od drzwi? szafki po prawej. W sumie sama wiesz jaki jest twój pokój. Pokombinuj coś xD plakat mozesz ewentualnie nad łozkiem powiesić . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.