|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mniammniam będzie płatny
Newsletter z Mniammniama:
>Po 2 listopada 2003 MniamMniam.pl będzie składał się z dwóch części: >1. moich przepisów, artykułów i porównań produktów spożywczych - PŁATNEJ strefy, >2. stron MniaMowiczek/wiczów i forum - strefy BEZPŁATNEJ. >Strefa płatna to: >- dostęp do ponad 1400 moich SPRAWDZONYCH przepisów - co kilkanaście dni pojawiają się nowe! - jak to na przykład dzieje się dzisiaj, o czym poniżej, >- 4 razy w roku wyjątkowy, niedostępny nigdzie indziej, e-book (książkA w formie elektronicznej - w formacie pdf) ze sprawdzonymi moimi przepisami, >- dostęp do porównań produktów spożywczych - co kilka tygodni nowe porównania, >- zniżka nawet do 25% w MniamSklepie, >- dostęp do ponad 400 gdzie indziej nie dostępnych, praktycznych artykułów na temat gotowania - technik, porad, kuchni świata i wielu innych - co kilkanaście dni nowe. > - zaawansowane wyszukiwanie, >- opinie do przepisów i artykułów, >- częste konkursy, >- sprawdzony przepis w Smacznych Listach. >Miesięczny abonament korzystania ze strefy płatnej kosztuje 7 zł (cena zawiera podatek VAT). >roczny abonament na płatną strefę MniamMniam.pl + segregator + przekładki + tabela miar + karki MniamMiamowe za 74 zł >[ważne tylko do 2 listopada 2003 roku] Czy mówiłam coś, ze wolę na wizażu oglądać reklamy? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Mniammniam będzie płatny
BabciaWeatherwax napisał(a):
> > Czy mówiłam coś, ze wolę na wizażu oglądać reklamy? ![]() ![]() ![]() > > ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Smutna prawda, ale ekonomia jest bardzo okrutna, szczególnie w stosunku do takich serwisów jak mniammniam.pl czy wizaz.pl - bo tutaj akurat jesteśmy bardzo porównywalni jeśli chodzi o dynamikę wzrostu oglądalności.
Dobija nas praktycznie koszt łącza. W Polsce, dzięki TEPESIA ![]() Jeśli połączyć to z polskimi, "wykształconymi na kartach perforowanych" reklamodawcami, dla których internet po prostu nie istnieje, to... powstaje sytuacja, kiedy koszty meldują się co miesiąc, a przychodów nie ma. Wtedy właśnie właściciele witryn, zamiast je zamykać, proponują takie rozwiązania jak mniammniam.pl. Smutne, ale jakże to polskie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sonka napisał(a):
> a tak na marginesie gratuluję pięknej ikonki ![]() > ![]() ![]() ![]() Gdzieżeś Ty bywał... bywała... czarn... eee...tego no...biedroneczko są w kropeczko? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Też lubię siedzieć na "Mniammniamie" i bardzo lubię Grzegorza ale ta cena mnie odstraszyła
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Też lubię zaglądać na tę stronkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmm ten diabołek zwany adminem wygląda mi bardzo znajomo ![]() :Hello:
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
OOOjj to nie dobrze,a forum też będzie płatne?A co ze zgromadzonymi w "moich ulubionych" przepisach?Chyba muszę zagladnąć na mniamniama
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie, za Forum i przepisy mniamowiczów nie trzeba będzie płacić jedynie za dostęp do przepisów Grzegorza i z tego co zrozumiałam 4 razy w roku będzie przychodził pocztą elektroniczną płatny plik z przepisami.
Ja od dość dawna stworzyłam sobie katalog "kulinaria" i tam mam różne działy i wciskam sobie przeróżne fajniste przepisy z Mniammniama.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> > > ![]() ![]() ![]() Władza ![]() ![]() ![]() ![]() > > Gdzieżeś Ty bywał... bywała... czarn... eee...tego no...biedroneczko są w kropeczko? ![]() ![]() ![]() Zapytaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam zwarta, chętna i gotowa ![]() ![]() ![]() > ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
za 7 PLN to ja wolę kupic sobie gazetkę na temat gotowania
![]() bardzo lubię mniam-mniam, ale czy ktoś zagląda tam, aż tak często, żeby płacić miesięczną opłatę [a nie dzienną na przykład] i to na dodatek dość wysoką..
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Na szczęście nie cały Mniam będzie płatny tylko część Grzegorza-forum i przepisy mniamniowiczów nie.Poza tym Sarenko myślę,że mniam ma też swoich zagożałych zwolenników tak jak i wizaz,którzy są tam codziennie.Ja np zamiast kupić gazetę wolę wejść na mniam,podobnie jak na wizaż.Zarówno tam jak i tu przepisy i kosmetyki są sprawdzone przez forumowiczów i myślę,że to jest właśnie siła takich stron internet.Gdyby wizaż był płatny ja bym zapłaciła-bo wolę wizaż od Looka czy Glamour czy Claudii.Nad Mniamem się zastanawiam-też nie jestem tam tak często
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
misio napisał(a):
> Na szczęście nie cały Mniam będzie płatny tylko część Grzegorza-forum i przepisy mniamniowiczów nie.Poza tym Sarenko myślę,że mniam ma też swoich zagożałych zwolenników tak jak i wizaz,którzy są tam codziennie.Ja np zamiast kupić gazetę wolę wejść na mniam,podobnie jak na wizaż.Zarówno tam jak i tu przepisy i kosmetyki są sprawdzone przez forumowiczów i myślę,że to jest właśnie siła takich stron internet.Gdyby wizaż był płatny ja bym zapłaciła-bo wolę wizaż od Looka czy Glamour czy Claudii.Nad Mniamem się zastanawiam-też nie jestem tam tak często alez oczywiście Misiu! Ja pisałam o SOBIE, że JA wolę ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie chćiałam Cię atakować Sarenko.Na przeprosiny wypróbój przepis na RAFAELLO autor;ad_silver(i tylko ten).Jest przepyszny,a prosty jak drut.A-ha,ciacho musi koniecznie leżakowac 18-24 godz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja tylko chciałam podkreslić ze wszystkich sił, że nie napisałam: to głupi pomysł tylko: to złe rozwiązanie dla mnie jako jednostki
![]() Rafaello mówisz? mniaaaaaam! skoro taki prosty to się skuszę! dzięki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.