|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bois de Paradis - DelRae
Czy wiecie cos o tym zapachu? Znalazlam go w Galilu, ale ze nie moge powachac, to ciekawa jestem Waszych opinii - czy rzeczywoiscie jest taki wyjatkowy i ponadczasowy
![]() "Okrzyknięte przez prestiżowy "The Times" jednym z najdoskonalszych zapachów ostatniej dekady! Luksusowe. Tajemnicze i nieodparte. Namiętne i gorące. Kojarzą się z dziką obfitością przyrody zmysłowych wysp Pacyfiku, gdzie zapachy przypraw i owoców tropikalnych mieszają się z żywicami szlachetnych gatunków drzew, kadzidłem i ambrą. Rozpalają wyobraźnię.Nuty zapachowe: nuty głowy: cytrusy nuty serca: francuska róża, czarna porzeczka, przyprawy, figa nuty bazowe: szlachetne drewna, balsam, ambra, kadzidło" Chetnie poznam Wasze opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Piers do przodu
|
Dot.: Bois de paradis - DelRae
Ja nie znam - ale patrząc po nutach - to w życiu bym po nie nie sięgnęła
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Też nie znam. Baza brzmi apetycznie, ale nuty głowy (cytrusy, a kysz) i serca mnie trochę odrzucają (porzeczka i figa, fuj)
![]() W sumie dawno już nie byłam w Galilu...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Odkopuję watęk, bo wciąz ten zapach mnie untryguje, a nie miałam okazji poznać. Czy ktoś go wąchał?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.