|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Najlepsza ruda farba???
Witam
Mam takie pytanko:szukam farby do wlosow w kolorze rudo-czerwonym!!!Ktora z farb polecilaby mi Pani jako ta trzymajaca sie najdluzej????Do tej pory uzywalam Londacolor-czerwien owocu granatu i bylam w miare zadowolona.Myje wlosy codziennie wiec ten kolor na dlugo nie starcza!Zastanawialam sie nad kremem Wellaton czerwien kolorado!!!Ktora z firm ma najdluzej utrzymujace sie czerwienie????moga tez byc farby ze sklepow fryzjerskich!Szukam najmocniejszej w utrzymaniu sie na wlosach!!!!! bardzo dziekuje za porade! |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Re: Najlepsza ruda farba???
Cześć
![]() ![]() Co do trwałości to nie wypowiem się, ale ile farba sie trzyma zależy chyba od wlosów, u mnie farba trzyma sie znakomicie i martwia mnie tylko odrosty ![]() Co do farb to kilka dobrych lat uzywałam Paletty i bylam bardzo zadowolona. Ale ostatnio przeszłam na Wellę - ma cudowne czerwone (!!!!!) kolory ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Czesc Nutko
![]() Super ze mi cos odpisalas bo jutro chce kupic farbe!!!No wlasnie ja uzywalam Londacolor i tez bylam zadowolona ale mysle zeby cos zmienic!I wlasnie przegladalam farbki sobie ostatnio i mysle nad tymkolorem:czerwien kolorado!Chce zeby to byl kolorek czerwonawy ale nie za wsciekly!!!!ktory Ci sie bardziej podobal?kolorado czy egzotyczna????O palette myslalam ale chcialabym kilka jasnych pasemek a wiem ze palette sie ciezko rozjasnia ! co jaki czas farbujesz wloski?mi ta londa zmywala sie w miare szybko! szybko znikal ten sliczny czerwony gleboki polysk!!!pozniej juz zostawala tylko rudosc. prosze o odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Nooo pewnie juz po wszystkim
![]() ![]() W Welli są różne czerwienie-aż oczy bolą ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Acha! Wlosy farbuje co 2 miesiace
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nie znam farb ze sklepowej półki, sorki! moge polecić czerwienie z Renee Blanche, Mtrix one napewno sie trzymaja dobrze, ale nie jestem pewna czy ci sprzedadza w sklepach fryzjerskich
![]()
#7 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepsza ruda farba???
Hej, kiedyś farbowałam sie na czerwono i fryzjerka mi powiedziala ze rude i czerwone farby sa nietrwałe z natury, że to juz ich taka cecha jest :/ i chyba rzeczywiści, bo miałam różne, droższe i tańsze , ale te sklepowe i jakoś wszystkie szybko bledły :/ a , i nie polecam Safiry, cena 30 zł a działa jak ta za 5 zł wrrr!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
A ja farbuje z garniera zlocisto miedzianym blondem. na moich brazowych wlosach wychodzi wlasnie rudawo czerwony kolor. Jak dla mnie jest super.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
bezsensowne odkopanie watka z 2004 ;>
![]()
#10 |
Zadomowienie
|
Może i bezsensowne, ale odpowiedzi na zadane pytanie nadal niet...
Jaki rudy najtrwalszy i nie niszczy włosów? Zaryzykowac Casting? (Mam hennę ciemny brąz na głowie, chcę dać na to rozjaśniacz i wyrównać rudą farbą własnie.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.