|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Pilnie potrzeba pomoc
Drogie wizażianki - moja znajoma jest w 26 tygodniu ciąży , niedawno jej mąż stracił pracę , mają już jedno dziecko i teraz jest im bardzo ciężko poprosiła mnie o pomoc w tej sprawie i od razu pomyślałam o Was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pilnie potrzeba pomoc
A dlaczego mamy Ci uwierzyć? Każdy może napisać taki apel, na każdy temat. Zresztą, na forum nieraz już takie pojawiały się - nieprawdziwe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;8885032]A dlaczego mamy Ci uwierzyć? Każdy może napisać taki apel, na każdy temat. Zresztą, na forum nieraz już takie pojawiały się - nieprawdziwe.[/quote]
Dlatego podaję namiary i kontakt na ta dziewczynę , osoby zainteresowane mogą same z nią pogadac . Poprosiła mnie o pomoc więc robię co mogę ale nikogo do niczego nie zmuszam przecież . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ależ ja też podam różne namiary, i co z tego? Podanie namiarów nie świadczy o prawdomówności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
czasami na gazeta pl sa ogloszenia ze ktos cos odda lub innych forach dla przyszlych mam.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Tak ja wszytsko rozumiem , jakaś dziewczyna w imieniu innej dziewczyny , może się nie podobac , powiedziałam Gosi , że powinna sama do Was napisac napewno to zrobi , wysłuchajcie jej historii , poznajcie Ją i pogadajcie a dopiero wtedy stwierdzicie - czy chcecie Jej pomóc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
mandraagora ma racje ja naprawde potrzebuje pomocy wszystko to co napisala jest prawda.jest mi przykro ze zingorowalyscie to co napisala.bo to napisala jest prawda.moj maz stracil prace jestem wdrugie ciazy i rzeczywiscie potrzebuje ty ciuchow.pomozscie.jesli mozecie a nie oceniajcie mnie nie znajac mnie wcale.bo najgorzej jest oceniac anajpierw trzeba poznac.sorki ze tak pisze ale jest mi przykro.ze wzieliscie mnie za oszustke lub ze knuje jakis spisek.nie naleze ani do oszustow ani naciagaczek.mamnadzieje ze teraz jej jak i mi uwierzycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;8887253]Ależ ja też podam różne namiary, i co z tego? Podanie namiarów nie świadczy o prawdomówności
![]() ![]() Posłuchaj nie chcesz pomóc nie rób tego nikt Cię nie zmusza , chcesz pewności napisz do Gosi możecie umowic się na spotkanie . Nie dałam tego ogłoszenia aby polemizowac na temat oszustów . Rzeczy na siłę nikt od Ciebie nie wyciąga , nikt też nie prosi Cię o nie nachalnie - nie wierzysz w post więc odpuśc sobie komentarze i tyle po prostu go zignoruj napewno nikt nie będzie miał Ci tego za złe . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
mandragora po raz kolejny ma racje.nic w tej wypowiedzi wiecej nie napisasze poniewaz juz napisalam w 1 poscie.wiec nie bede sie powtarzac.jelsi nie chcecie mi pomoc co spodziewalam sie takie rekacji nie wiem czemu moze inintuicja.by tylko jak wy dziewczyny weszycie jakis podstep jak i robicie z kogos oszustow.jak wspomnialam ja do tych ludzi nie naleze.nie ma zadnych srodkow do zycia.cierpie glod.zreszta kogo to obchodzi.moj maz teraz robi kurs wozkow widkowych ale wtym czasie nie moze podlac zadnej pracy poneiwaz nie moze byc jednoczesnie w 2 miejscach.jest mozliwosc ze moze wrocic do zakladu wktorym pracowal.w tym zakladzie czyli drukarni robili mu nadzieje ze bedzie mial prace na stale a pozniej go wystawili mowic ze nie daja na stale i tak jestsmy bez srodkow do zycia.moze wrocic po miesiacul.ale tak jak wy juz nie wrze w zadne slowa pracodawcy.bo wierzyla ze dostanie ta prace na stale jednak tak sie nie stalo nie przedluzyli mu umowy i zostal bez pracy.takze wszystko na ten temat.i jeszcze jedno.jezeli nie chceci mi pomoc.to lepiej wogole sie nie wypowiadajcie na ten temat wogole.bo to czytam to przezywam to bardzo.sama strata pracy jest dla mnie wiekszym rpzezyciem a wtym stanie chyba nie powinnam sie denerwowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
z jakiego miasta jestes?? z checia bym pomogla jesli jestes z bliska wtedy bysmuy mogly umuwic sie na miescie i bym podzucila troche ciuszkow ciazowych i dla maluszka jednak nie wchodzi w gre wysylanie czego kolwiek poniewaz od kilku dni sama borykam sie z bardzo trudna sytuacja materialna i nie stac mnie na to by wysylac cokolwiek bo wiaze sie to z kosztami jednak z checia pomoge rzeczy sa mi zbedne wiec o co maja lezec na strychu czekam na odpowiedz
pozdrawiam cieplutko P.S proponuje tez pojsc do jakiejs instytucji gdzie mozesz uzyskac pomoc napisz jeszcze co konkretnie bys potrzebowala i w jakim rozmiarze
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziekuje
DZIEKUJE ZA ZAINTERESOWANIE SIE MOJA OSOBA.OBAWIAM SIE ZE NIC ZTEGO NIE EBDZIE.Boja jestem z Piły woj.wielkopolskie.doslown ie potrzebuje wszystkiego.dla dziecka nie mam doslownie nic.ale jesli bedziesz mogla mi pomoc chetnie ta pomoc przyjme.i czekam na odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziekuje
jesli bedziesz mogla troszke poczekac az moja sytuacja sie ustabilizuje < kwestia kilku moze kilkunastu dni> z checia Ci wysle jakies ciszki tylko podaj rozmiar dla dzidziusia tez sie cos znajdzie
czekam na wiadomosc na privie ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziekuje
Gosiu niestety ni emoge Ci pomoc w taki sposob jak ciuszki ;/ ale moze pojdz do opieki spolecznej zloz podanie o zasilek okresowy, rodzinny , docelowy porozmawiaj z paniami w urzedzie one powinne ci cos podpowidziec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nataliano, a szukałaś pomocy np. w Ośrodkach Opieki Społecznej? Te ośrodki pomagaja rodzinom w ciężkiej sytuacji finansowej
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
tak i mam potej neidzieli co byla spytac o decyzje czy juz jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Pomoc spoleczna ,zarejestrowac sie jako bezrobotny(maz),pobrac zasilek rodzinny,szukac pomocy w swoim miescie,rodzina ,lumpeksy,kosciol.
bylas gdziekolwek prosic o pomoc? macie jakies oszczednosci ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
juz napisalam wczesniej paula prosze dokladnie przeczytac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
widac ze nikt nie chce pomoc.wiec sie chyba wypissze tylko nie wiem jak..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.