![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Blue&violet:)
Witajcie!
![]() Oto kolejny makijażyk, na szybki wyskok na zakupy i na spotkanie z TŻ. Może Wam się nie spodobać, bo jest krzykliwy i połyskliwy. Ale ja czuję się w takich odcieniach świetnie. Użyłam: podkładu Oriflame AquaSurge Dermacolu pudru Rimmel stay matte pudru Astor anti shine różu Pierre Rene pudru w kulkach nabłyszczającego Oriflame kulek Sensique bazy pod cienie Lumene cienia beżowego Joko cienia turkusowego Wibo cienia Inglot vertigo 76 ciania sypkiego Vollare 22 cienia fioletowego Mile cienia Inglot sprint 18 linera z brokatem Vollare brązowego cienia Carlo di Roma na brwi szminki Oriflame MaxiShine błyszczyka Maybelline tuszu do rzęs Maybelline Podoba Wam się?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Blue&violet:)
I jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ooo pierwsza jestem
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ślicznie, tylko na jednym oczku chyba za malo roztarta granica miedzy kolorami. Swietny blyszczyk
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moja pasywno-agresywna
![]() ![]() np - tak troche wyglada, jakby czesc powieki, gdzie jest fiolet zapadla sie, sama nei wiem jak to okreslic ![]() ![]() edit: slicznie wytuszowalas rzeski mam pytanie, bo dostrzegam jakies cyrkonie czy cos (???) wzdluz powieki gornej - tma, gdzie kreska, co to jest? (tutaj widac http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1155915677 i tu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1155915677 ) o jej juz wiem - liner z brokatem - swietnie sie prezentuje ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Też masz soczewki na oczkach?
![]() Hmmm ładnie Ci w tych kolorkach.. można by je bardziej w góre wyciągnąć ![]() Nooo i tak jak Iza wspomniała już.. zamieniłabym te 2 kolorki miejscami ![]() Ogólnie wrarzenie dobre ![]() Fajnie roztarłaś granice i wytuszowałaś rzeski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie mi sie podoba-tylko wydaje mi sie ze za duzo tego turkusu w porownaniu do innych kolorow-nalozylabym go delikatniej-no i do tego makijazu wydaje mi sie ze pasowalyby delikatniejsze rzesy-wydaje mi sie ze jakos za duzo na nich tuszu jest-ja nalozylabym jedna warstwe i dokladnie rozczesala rzesy.Dla mnie zbyt krzykliwy(jak na wyjscie na zakupy)-wolalabym delikatniejsza wersje.Ale ogolnie b mi sie podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A mi się nie podoba
![]() Mi jednak w ogóle to połączenie nie przypadło do gustu. nie ma też żadnego cieniowania. Nie wiem, moooże gdyby tymi kolorami pomalować powieki na zasadzie mgiełki, delikatnie musnąć je tymi kolorami to by mi się spodobało ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madie Czas edycji: 2006-08-18 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolorki sliczne ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Makijaż bardzo ładny
![]() Też mi się wydaje, że masz soczewki... hmmm... o ile dobrze pamiętam masz brązowe oczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() choć i tak efekt świetny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
La Moderatoiure
|
Wiatam pasywno-agresywna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cudo cudo cudo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się co do przestawienia kolorów.
![]() Ale skoro dziewczyny już poinstruowały, to napiszę co mi się bardzo podoba. ![]() Kolor turkusu jest naprawde powalający, bardzo mi się podoba i chciałam się zapytać, czy to ten vibo? ![]() Jak zwykle usta mają śliczny kolor i mnie zachwyciły. ![]() Rzęsy starannie wytuszowane i cera do pozazdroszczenia. ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry Pasywno-Agresywna za offik. Mnie się podoba ta połyskliwość i świetny jest ten liner. Jednak zgodze się z Rybką, że ten fiolet coś psuje. Może powinien być intensywniejszy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tez bym pomalowała na odwrót ![]() świetny letni makijaż, ale kreseczke trzeba było poprawić - żeby kolorek był intensywny : ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Też zamieniłabym miejscami kolory, byłoby lepiej... Ogólny efekt przyjemny, wyrazisty, no i taki letni.
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
heh..no to choć raz pomyslałam cos dobrze
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za opinie.
Kolorków troszkę bałam się przestawić, właśnie ze względu na wspomnianego królika. Kiedyś pokazałam makijaż z różem w wenętrznym kąciku i błękitem na zewnątrz. Uważam, ż ten jednak wyszedł lepiej. ryba82, liner z brokatem to coś, co uzależnia prawie jak kulki Vollare. Efekt jaki daje jest mocny w świetle sztucznym, ale bardzo dyskretny w dziennym. Do tego trzyma się super. Szkoda tylko, że baza w jakiej jest zanurzony brokat jest żelowa i przejrzysta, bo troszkę zmywa cień nałożony pod linerkiem. CzarnyElfie, dziękuję za rady. Wiem, że lubisz delikatne makijaże, w których wyglądasz świetnie. Ja czuję się lepiej w mocniejszych odcieniach. Przyzwyczaiłam się do wyjść na zakupy czy do szkoły z takim makijażem. Kobieta_słonecznik, niestety moje oczy są dokładnie takie jak na fotkach. Soczewki noszę korekcyjne, niestety mam dość dużą wadę, a że jestem krótkowidzem, to w okularach w ogóle nie mam oczu ![]() ![]() ![]() La Monica, BaByCaKe, ten turkus to połączenie Inglota i Vollare. Wibo, choć prześliczny, daje efekt bardziej stonowany, troszkę w stronę zieleni. Hosenka*, jak wcześniej wspomniałam, liner ma przejrzystą bazę. Jest go na moim oczku grubaśna warstwa, myślałam, że jak wyschnie, zacznie odpadać, a trzyma się do teraz. ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuję Wam za cenne rady i sugestie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Kolory świetne, jestem pod wrażeniem. Podobnie jak dziewczyny,również przestawiłabym kolory, może jutro wrzucisz nam taki odwrotny make-upik? Pozdrawiam Cię cieplutko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
![]() Ładny makijaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
a mnie sie bardzo podoba
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ja chyba zamienilabym kolory stronami a bynajmniej zredukowala ilosc turkusu na rzecz rozu/fioletu poza tym fajnie polyskujaco
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję serdecznie!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Oczka są śliczne i pięknie wyglądaja na nich połyskujace cienie dlatego wyciagnełabym je ku górze by były bardziej widoczne. Rzęsy idealne tylko brwi w kształcie łuku dawno przestały być modne ale za to błyszczyk mrrrrr...rewelka
![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wszyscy podazaja za moda i robia cos tylko dlatego, ze jest to modne. Poza tym jesli do danego ksztaltu twarzy pasuje okreslony ksztalt brwi, ktory w danej chwili historycznej nie jest modny, to co zmieniac, bo niemodny? A moze operacja plastyczna ksztaltu twarzy, aby dopasowac ja do modnego dzisiaj ksztaltu brwi ![]() Osobiscie, nie lubie slepego nasladownictwa, (czyli podazanie za czyms co jest modne, tylko dlatego, bo jest to modne) wiec pozwolilam sobie odpisac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Kolorystycznie dziewczyny sporo napisały - generalnie się zgadzam, że można by zamienic miejscami.
Ale poza tym to podobasz mi się w takich kolorkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dziękuję, nie wiedzialam, że takie brwi są niemodne ![]() Rybko, ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
uważam,że masz piękne rzęsy. Zazdroszczę Ci takich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.