|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
La Roche Posay?????
poszukuje probki podkladu LRP Unifiance korygujacego oraz optycznie wygladzajacego , jeszcze jestem zainteresowana korektorem zielonkowatym tej firmy, niestety w Dąbrowie Górniczej nie mam mozliwosci dostania probek LRP , czy moze zna ktoras z was Apteke w katowicach badz Sosnowcu gdzie moglabym nabyc dane probki , z checia tez odkupie jesli ktoraz z was ma wieksza ilosc badz na zbyciu
![]() Aha i mam pytanko czy np w aptece gdzie mozna dostac wiekszosc produktow LRP mozliwe jest ze nie dostaja probek?, ost kupowalam wode termalna i effaclar K oraz Avene milo zapytalam sie czy moglabym dostac moze probki danych produktow na co pani obrazona powiedziala ze niedostaja i nic na to nie poradza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: La Roche Posay?????
neoiinka napisał(a):
> Aha i mam pytanko czy np w aptece gdzie mozna dostac wiekszosc produktow LRP mozliwe jest ze nie dostaja probek?, jeśli zaopatrują się u hurtowni faramceutycznej a nie u dystrybutora, to nie mają próbek. jeśłi zaopatruja sie u dystrybutora, ale robia małe zamówienia, to próbek mogą dostawać pięć na krzyż. jeśłi mają kolorówkę la roche, to zaopatrują sie u dystrybutora i powinni mieć próbki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: La Roche Posay?????
aha
![]() dziekuje za odpowiedz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.