|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakie rękawiczki lubicie ?
Przeczytałam właśnie jakiś stary wątek o kozakach i pomyślałam że przydałby się taki sam o rękawiczkach. Ja najbardziej lubię takie z cieniutkiej delikatnej skórki, dłuższe niż zwykłe, do połowy dł. do łokcia. Są bardzo wygodne, może trochę za zimne na duży mróz ale zimy są coraz cieplejsze a poza tym ja noszę je już od września. Myślę że są supereleganckie. A Wam jakie rękawiczki najbardziej się podobają ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Jakie rękawiczki lubicie ?
wełniane i kolorowe.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Też bardzo lubię taką długość rękawiczek i wszędzie szukam takich z grubszej dzianinki, skórzane niestety zawsze na mnie mają za długie palce, a to bardzo śmiesznie wygląda na małej łapce.
Czy ktoś gdzieś widział takie zgrabniutkie rękawiczki w dobrym gatunku? Proszę pomóżcie!
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Matko jedyna to jest znak
![]() ![]() ![]() ![]() Co do rękawiczek uwielbiam pięciopalczaste ![]() ![]() Długie nosze ewentualnie jako dodatek wieczorowy, inaczej chyba bym sie mocno zdenerwowała jakbym musiała ciągle je ściagać żeby godzinę sprawdzić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Jasmina napisał(a):
> ale zimy są coraz cieplejsze... ![]() ![]() ![]() Dla mnie dobre rękawiczki na zimę, to przede wszystkim rękawiczki ciepłe ![]() ![]() Lubię zarówno z 5 palcami, jak i z 1 ![]() ![]() Nie lubię długich, bo zegarek ![]() Poza tym dobrze, żeby były skrojone w taki sposób, by palce zachowały swoją smukłość ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
świetne są te na zdjęciu. ja uwielbiam skórzane rękawiczki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.