![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Co was motywuje do tego by schudnąc??
hej
![]() jestem bardzo ciekawa co was motywuje do tego by schudnac? czy chudniecie dlatego by podobac sie komus innemu? tzn. chłopakowi lub moze mezowi? a moze poprostu chciałybyscie sie wcisnac w extra ciuchy i nie miec problemu z ich kupowaniem ? a moze chcecie by inne dziewczyny zazdrosciły wam ciała i ppieknych miesni? mnie motywuje to ze chciałabym wkoncu nie miec problemu z kupnem spodni i bluzek. no i oczywiscie fajnie jest jak wszyscy wkoło powtarzaja ci ze schudłas i dobrze wygladasz ![]() ale przedewszystkim chyba dla własnego samopoczucia chce schudnac ![]() szukałam w wyszukiwarce i nie ma takiego tematu ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co was motywuje do tego by schudnąc??
witam. mnie to troszke zmotywowalo czytanie tego fora.pomyslalam tylu osoba sie udalo to i mi sie uda. poza tym chcialabym byc taka szczuplutka jak kiedys, chce zrobic wrazenie na moim chłopcu ktory juz nie wierzy ze wkoncu uda mi sie schudnac, wcale mu sie nie dziwie zaczynalam chyba z 50 razy i nic, ale teraz musze mu pokazac ze mam silna wole
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Zawsze motywuje mnie zbliżające się lato ( no ,bo trzeba założyć kostium kąpielowy).Mąż mnie nie motywuje,bo on po prostu nie dostrzega ,że przytyłam.Zaczynam się odchudzać także wtedy, gdy w perspektywie mam jakąś dużą imprezę( przed Sylwestrem , weselem).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
mnie do walki ze swoim ciałem zmotywował mój mąż....prawie 3 lata stwierdziłam, ze on już nie poświęca mi tyle uwagi i zainteresowania co powinien....więc wziełam sie za siebie, zmodyfikowałam dietę, wzięłam sie za ćwiczenia.....schudłam 20 kg ....odzyskałam wiarę w siebie i zauważyłam zainteresowanie sobą płci przeciwnej....
a mąż..... jest już wspomnieniem..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
moja niska samoocena,
nadchodząca wiosna i lato ![]()
![]() |
#6 |
po prostu Em :)
|
moje wyobrażenie siebie w wakacje w stroju kąpielowym
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zdrowie, zdrowie i jeszcze raz zdrowie !
potem sprawność fizyczna i ładna sylwetka ![]() w końcu jak każdy mam w sobie nieco ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja tez jak sobie pomysle, ze za kilka miesiecy mam paradowac w stroju, to mi sie goraco robi...
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Motywuje mnie perspektywa zachowania na całe życie wysokiej sprawności fizycznej. Poza tym najzwyczajniej lubię ćwiczyć siłowo, a przebywanie w fitness klubie to moją forma aktywnego relaksu. Jestem dumna z każdego postępu i dobrze przeprowadzonego treningu. Widzę zmiany w swoim ciele, a stając w domu przed lustrem mogę szczerze przyznać, że podobam się sobie. Dzięki temu co teraz robię w przyszłości łatwiej mi będzie powrócić do ładnej sylwetki po porodzie i być mamą, uprawiajacą sport ze swoimi dziećmi. Trochę wybiegam myślami w przyszłość, ale to moja motywacja w tym zmaglonaldyzowanym świecie fast foodów.
![]() Ja się nie odchudzam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
jak wyobrażę sobie elegancką delikatną krateczkę na idealnie płaskim i twardym brzuchu, wąska talia osy, ładny dekolt, smukłe nogi, prostą postawę, pośladki jak jabłuszka, smukłe nogi i jędrne łydki, i do tego fajne bikini albo minispódniczka czy szorty i bluzeczka z odsłoniętym brzuchem, a jeszcze forum poczytam to od razu chce mi się ćwiczyć :P
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Mnie motywuje zawsze pokaz Victorii Secrett
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
CARMEN29-co takiego zrobiła ze schudłaś 20kg. ja co prawda tylko pragnę 10kg zgubić ale nie mam pojęcia za bardzo jak.Ćwiczę staram się mniej jeść piję herbatkę ble ee Slim figura ble ee co mam jeszcze robić zbliża sie wiosna dużymi krokami znów bum chciała założyć mini spódniczkę i wyjść na plaże jako człowiek a nie jako wieloryb
![]() Edytowane przez synek1 Czas edycji: 2007-02-10 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mnie motywowała do schudnięcia wizualizacja efektu
![]() Teraz do dbania o siebie motywuje mnie wciąz to samo - zdrowie ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
U mnie zadziałało klika czynników; 30. urodziny w tym roku, świadomość, że szczuplejszym łatwiej wrócić do formy po ciąży (nie planuję tego już teraz zaraz, ale pewnie za czas niedługi...), chęć poczucia sie atrakcyjną kobietą nie tylko dla mojego Mężczyzny, ale także dla ludzi wokół
![]() Do tego trochę wytrwałości w zdobyciu wiedzy (niezastapione SFD), cierpliwość i efekt - zgubione 4 kg w ciągu 5 tygodni ![]() Walczę dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw Też zaglądam na SFD. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
po prostu zdrowie, poczucie pewności siebie, jakie daje dbanie o siebie i trochę też TŻ (który jest bardzo aktywnym fizycznie człowiekiem i jak sobie pomyslę, że za 20 lat ja sapię wchodząć po schodach a on nie
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
ślub
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cieszę się, że chociaz część z Was ma motywację wewnętrzną - ta przynajmniej nie uleci, jak ta zewnętrzna
ja powiem lakonicznie - bo ten temat już kiedyś był i się wypowiadałam mam nadzieję, że Inch się nie pogniawa ![]() chyba lekko przekręciłam, ale sens pozostał ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]()
Mi w sumie glownie zalezy na ladnym zarysowaniu miesni..I cwicze nie dlatego zeby podobac sie facetowi (bo gdyby mial jakies ale to pewnie nie zwrocilby na mnie uwagi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]()
mnie strasznie motywują fotki wizażanek którym udalo się zrzucić zbędne kg i fotki na wątku "pokaż brzuch" czy jakoś tak... wszytskie fotki modelek to wiadomo ze sciema komputerowa a tutaj to są prawdziwe dziewczyny dzieki ktorym wirerze ze jak sie chce to mozna miec ladne cialko
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
![]()
Oglądałam dziś kasetę video -10 lat temu.O rany jaka ja tam byłam szczupła może nie chuda ale szczupła moja wymarzona waga do której pragnę wrócić jak ja bym chciała znów tak wyglądać normalnie mnie to wkręciło i muszę te 10kg. zgubić muszę.Moja córka to mnie nawet nie poznała
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Mnie motywują zdjęcia z przed paru lat kiedy miałam idealną figure, tylko wtedy tego nie doceniałam, no i jeszcze jedna bardzo ważna dla mnie osoba, której chce sie podobać jeszcze bardziej
![]()
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mnie motywuje ogromna chęć wyjscia na plaże w stoju kapiekowym bez wsytdu
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
mądrala : no to trzeba sie pozbyć wszystkich luster z domu ;p a tak poważnie to wziąść w garść i przyłożyć. Ja biore sie od poniedziałku tak porządnie za siebie, czas szybko ucieka a wiosna zbliża sie dużymi krokami. Życze powodzenia.
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
♥
|
mądrala dasz rade : dieta+ cwiczenia a w lato wyjdziesz bez żadnego wstydu na plaze... wiadomo odchudzanie jest długotrwałe i zanim się nie zauwazy pierwszych efektów to jest ciężko... ale musisz wierzyc i byc cierpliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Mnie motywuje banalne marzenie o tym aby w 40 stopniowym upale nie chodzić w grubych ciemnych jeansach tylko włozyć szorty lub rybaczki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Sunniva, anniaa dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() Sunniva, ja tez sie teraz biore za siebie porządnie, może akurat mi sie uda ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Motywuje mnie widok mojego ciała kiedy patrzę w lustro- nie cierpię tego obrazka . Motywują mnie sklepy z ze ślicznymi wystawami , czasami aż głupio wchodzić do środka . Motywuje mnie perpektywa bycia strszą , otyłą panią która narzeka na stawy i serce. Motywują mnie moje stare ubrania , w które nawet nie próbuje się wciskać . W końcu motywuje mnie Wizaż i fotki foremek przed i po odchudzaniu
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Co mnie motywuje??
moje odbicie w lustrze..... Gdzies w glowie mam swoj ideal do ktorego daze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
mądrala : Więcej optymizmu, wiem że lekko nie jest, ale jeśli naprawde czegoś pragniesz to sie uda, uwierz w to. Trzymam kciuki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.