![]() |
#1 |
BAN stały
|
Jak zagadać w autobusie
Rzadko korzystam z komunikacji miejskiej. Jednak dzisiaj, gdy po raz pierwszy od dłuższego czasu wsiadłem do autobusu zrozumiałem, że nie potrafię podejść do zainteresowanej dziewczyny.
Nie mówię o sytuacji gdy któraś z dam wpada mi w oko i szukam z nią kontaktu. Chodzi mi o zagdanie gdy dziewczyna jest na starcie zainteresowana. Bo jednak jeśli miałem: - kontakt wzrokowy, patrzyliśmy się na siebie - poprawiała włosy - kiedy wyglądałem przez okno czułem jej wzrok na sobie, a kiedy na nią spojrzałem, uciekła wzrokiem to świadczy o sporym zainteresowaniu Ale wlaśnie jest jedno ale. Nie wiedziałem co powiedzieć. Zwłaszcza że dziewczyna była z kolegą. To nie był jej chłopak, zwykły kolega, ale on mnie odstraszył. Pytanie do Was w jaki sposób nawiązać w autobusie rozmowę z zainteresowaną dziewczyną w przypadku gdy a) jest sama b) jest z kolegą lub koleżanką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak zagadać w autobusie
A Ty już się rozstrałeś z tą dziewczyną co wisi ciągle na telefonie? : >
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Tak, powiedziałem jej kilka mocniejszych słów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Po co będziesz zagadywał jak sie wstydzisz, znajdz ja na spotted
![]()
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lokalna gwiazda
|
Na miły Bóg, to, że poprawiała włosy, nic nie znaczy. NAPRAWDĘ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mad lad
|
Klasycznie: zapytaj ją czy też jedzie tym autobusem. A potem już z górki.
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Przestań, to ten sam troll co analizuje każde zachowanie dziewczyny i rozbija gunwo na atomy. Nawet to że przełknęła mrugnęła w jego strone a on się zachwyca, że jest zainteresowana...
![]() Nudy, dawać dalej ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
mad lad
|
Chyba będzie można uznać, że jest niezainteresowana.
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Chyba że jest zainteresowana ale udaje niedostępną...
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zapytaj jaki garnek poleca do gotowania jajek. A może lepsze urządzenie elektryczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie to ten gościu od garnków ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Dziewczyny dajcie spokój
Nie jestem jakimś trolem co analizuje każde zachowanie dziewczyny i rozbija gunwo na atomy A i nie było tak że dziewczyna poprawiła włosy a ja to źle zinterpretowałem. Ewidentnie poprawiała kika razy włosy patrząc się na mnie. Spogądała na mnie a keidy spojrzaem na nią odwróciła wzrok. I nie prosiłem o analizę zachowania dziewczyny, tylko o propozycje zagadania w autobusie A garnek poważnie mi zaszkodził. Przez kilka dni chorowałem więc odpuście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
I od kart tarota
![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Również się czasami patrzę na facetów np. właśnie w autobusie. Nawet czasami pomyśle o jakimś "fajny". To nie znaczy, że jestem tą osobą zainteresowana bardziej i że bym zareagowała pozytywnie na podryw. Jeżeli patrzysz na obraz w galerii, niekoniecznie chciałbyś go mieć na ścianie u siebie w domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Co innego spojrzeć, a co innego utrzymywać kontakt wzrokowy, co chwila poprawiać włosy i spoglądać
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Zostawmy interpretację sygnałów, skupmy się na podejściu do dziewczyny w autobusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Również poprawiam włosy. Taki odruch. I jak widzę, że facet się patrzy znowu i znowu, to sama zaczynam mieć taki odruch. Jeżeli uważasz, że to coś oznacza więcej, to zagadaj na jakikolwiek temat. Uważasz, że pani jest zainteresowana, to serio podłapie obojętnie co powiesz (w miarę normalnego oczywiście).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Uważam że dziewczyna była zainteresowana bo patrzyliśmy się na siebie co jakiś czas, poprawiała wosy i kiedy wygądałem przez okno ona na mnie patrzyła, po spojrzeniu na nią, uciekła wzrokiem i za jakiś czas powtórka
A więc w jaki sposób rozpocząć rozmowę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry, poproszę bilecik do kontroli
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
stary jednooki dachowiec
|
[1=fcd2e403d74287f117e7a50 6dac96c8726e1bb0f_6088977 2e2e8a;85936268]Dzień dobry, poproszę bilecik do kontroli
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() I od razu jest pewne, że dziewczyna nie zareaguje obojętnie ![]()
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Moze ja glowa swedziala. Ile jeszcze tematow zalozysz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Zakazane uwodzenie
Autobusy, tramwaje nie są miejscami w których zazwyczaj poznają się mężczyźni z kobietami. Niemniej jednak kolejne dwie sytuacje zmuszają mnie do popełnienia posta na wizażu.
A) - siedziałem z tyłu autobusu. Na jednym z przystanków wsiadła dziewczyna w moim typie. Gdy tylko przekroczyła próg autobusu nasze spojrzenia się zetknęły, a ona stanęła na środku. Co jakiś czas spoglądała na mnie. Sama pierwsza zaczepiała wzrokiem co chwila spoglądała. W końcu wysiadła, a wysiadając patrzyla na mnie. Gdy wyszła z autobusu patrzyła się na mnie. B) - spojrzałem na dziewczynę, ona na mnie. Co chwila spoglądaliśmy na siebie, a spojrzenia były długie i głębokie w trakcie których dziewczyna się uśmiechała i poprawiała włosy Musicie mi powiedzieć w jaki sposób nawiązać rozmowę w autobusach z dziewczynami zainteresowanymi od początku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Gazela inteligencji
|
Dot.: Zakazane uwodzenie
Nie, niczego nie musimy
![]()
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
po co zakładasz ciągle nowe waki na ten sam temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Pytam bo to forum ogólno tematyczne, na których piszą sympatyczne pomocne dziewczyny
![]() Chciałbym nauczyć się nawiązywania rozmów z dziewczynami w autobusie - jedynie takimi wysyłającymi sygnały zainteresowania Nie zamierzam bynajmniej podchodzić do każdej jednej, a jedynei do takich zainteresowanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
^bilecik poprosze^ Xd
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
astro-loszka
|
"Też jedziesz tym autobusem?"
"Zwykle nie zagaduję do nieznajomych dziewczyn, ale tym razem nie mogłem się powstrzymać. Masz niesamowite włosy. Co z nimi robisz, że tak błyszczą? Myjesz je w żółtkach?" "Martyna? Czeeeeść! (szeroki uśmiech) Oj, przepraszam, pomyliłem się. Jesteś strasznie podobna do mojej znajomej. A w ogóle, to Irytek jestem" "Przepraszam, nie wiesz może jak dojechać do (tu wstaw dowolne miejsce)? Bo ja jestem pierwszy raz w tym mieście i nie znam go dobrze. Czy możesz polecić mi jakieś fajne miejsca"
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
był podobny post Twojego wizażowego kolegi, poszukaj wątka sprzed kilku dni- coś w tytule z podrywem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Widzicie ja nie jestem typem podrywacza. Nie podchodzę do każdej dziewczyny. Jeśli jednak mi któraś wpadnie w oko i widzę sygnały od niej to chcę ją poznać, zobaczyć jaka jest, czy się z nią dogadam.
Problem w tym, że w autobusie kiedy dookoła stoją ludzie, albo siedzi ktoś obok dziewczyny, nie dość że nie wiem co powiedzieć to w dodatku nie ma komfortowych warunków do prowadzenai rozmowy proszę więc abyście poważniej podeszły do tematu i coś podpowiedziały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.