|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
praca dyplomowa
witajcie Wizażunie! mam problem. w lutym obrona pracy dyplomowej a ja nie wiem na co wystylizować moją modelkę. macie jakieś pomysły? prosze!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: praca dyplomowa
A zróbże z niej Kochana jakąś gwizde kina. Ino konkretną. Jaką Marlenke Dietrich, Brydzię Bardott, albo Audrey Hepburn. I to z konkretnego filmu. Tak ja myslę. Moze sz nawet w stylizacji przywołac konkretna scenę. Taki zabieg świetnie wyszedł styliście, który w najnowszym Twoim Stylu z jakiegoś koleżki zrobił Zbyszka Cybulskiego w "Popiele i diamencie" w scenie z "płonacymi lampkami.
Mi filmoznawcy - ogromnie sie to podobało. Myśle że chodzi o to aby nie popaść w banał jak np. Marylin Monroe w scenie ze "Słomianego wdowca" , jak jej kiecke podwiewa, bo to wszyscy znają. Znajdź cś ciekawego i niech Twoi guru też przed obroną sie pomęczą i obejrzą film który im zadałaś. Powodzenia i trzymam kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie powinnam pisac postów po kilku piwach. "Mi filmoznawcy", powinno być "mnie, filmoznawcy", przepraszam przeliterkowałam sie automatycznie.
Ups.... bąbelki.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Może coś z haute couture Diora który inspirował się Marleną Dietrich miedzy innymi ? Zerknij na fotki . Jak zwykle John Galliano jest niezastąpiony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.