|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co ubrać idąc na wesele jako towarzyszka:)
4 października wybieram się na wesele jako towarzyszka, niestety nie mam pojęcia w czym iśc, bo generalnie nie wiadomo jaka pogoda bedzie,a także co pasuje do mnie szczególnie, że pierwszy raz będę towarzyszyc.. Nie jestem wysoką osobą, mam ciemne włosy średniej długości proste, jasną karnację, ale z tym cośśś się zrobi..
Proszę doradźcie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ubrać idąc na wesele jako towarzyszka:)
ładną sukienkę
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to nie jesteś "towarzyszką" tylko normalnym gościem weselnym i obowiązuje cię taki sam strój jak każdego. Czyli duże wskazanie na sukienkę
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio <26 lipca> byłam na weselu w eleganckich spodniach szwedy szare z srebnymi ladnymi <pod światło> paskami i do tego szara błyszcząca bluzeczka ...I do tego buciki na obcasie czarne i czarna tobereczka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za powyższy lin, duzo mi dał. Nie iwem w czym idę, ale wolę sukienkę, jakoś tak bardziej kobieco się w niej czuje!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.