|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
parę drobiazgów
Witam
Chciałabym wymienić parę rzeczy z mojej kosmetyczki, z których nie korzystam, a być może Wy macie na nie ochotę!Robię, to po raz pierwszy, więc z góry wiadomo, iż pierwsza wysyłam paczuszkę ![]() Co mam do zaoferowania? Bardzo niewielkie mazidełka: sypki cień Mac, odsypka (reflects transp. teal) - nie użyłam go ani razu, ponieważ przechodzę etap NIE! brokatowi ;P na zdjęciu nie widać dobrze poświaty jaką daje, a jest ona zależna od oświetlenia. Od różowego po niebieski! inglot sprint superstar - bardzo ładny, ale na mnie źle wygląda, więc użyłam go raz ![]() Sephora colorful duo - tak samo, jak poprzedni... za dużo niebieskiego ![]() Rimmel lasting finish - nie używany Błyszczyk H&M - nie używany Błyszczyk Nivea - zapach brzoskwinek mnie powala więc długo przy nim nie wytrwałamLakier Classics, Golden Rose - nowy Szminka Classics, Super Shine Diamonds nr 52, Golden Rose - prawie nieużywana Jeżeli moje opisy są niejasne, bądź wybrakowane - walcie śmiało. Uzupełnię na pewno! Wszystkie kosmetyki wymienię na wszystko oprócz... kosmetyków Wiem, że jest tego niewiele, ale od czegoś zacząc trzeba!!!
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: parę drobiazgów
Coś u mnie za
sypki cień Mac, odsypka (reflects transp. teal) - nie użyłam go ani razu, ponieważ przechodzę etap NIE! brokatowi ;P na zdjęciu nie widać dobrze poświaty jaką daje, a jest ona zależna od oświetlenia. Od różowego po niebieski! Sephora colorful duo - tak samo, jak poprzedni... za dużo niebieskiego Rimmel lasting finish - nie używany Błyszczyk Nivea - zapach brzoskwinek mnie powala więc długo przy nim nie wytrwałam |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie ??
|
#4 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
ki cień Mac, odsypka (reflects transp. teal) - nie użyłam go ani razu, ponieważ przechodzę etap NIE! brokatowi ;P na zdjęciu nie widać dobrze poświaty jaką daje, a jest ona zależna od oświetlenia. Od różowego po niebieski!
cos u mnie?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
interesuje mnie:sypki cień Mac, odsypka (reflects transp. teal) Błyszczyk H&M - nie używany ZApraszam
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Przede wszystkim przepraszam za zwłokę
ale codzienne sprawy nie dają mi spokoju, a tym bardziej czasu, aby spokojnie pooglądać Wasze zbiory!DwukropekGwiazdkam, Anitka 11 nie znalazłam nic dla siebie.Madzior22 mam u Ciebie "na oku" :17. Joanne Harris - "Rubinowe czółenka" kontynuacja "czekolady", 21. Manhattan, Illuminate Shiny lipgloss (mogłabym zobaczyć lepsze zdjęcie?) Co chciałabyś w zamian?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Chciałabym wymienić parę rzeczy z mojej kosmetyczki, z których nie korzystam, a być może Wy macie na nie ochotę!
Bardzo niewielkie mazidełka: