|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak się ubrać na ślub?
Witam
widze że większość użytkowników to kobiety, ale się zarejestrowałem bo mam pewne pytanie... i mam nadzieje że Wy panie mi pomożecie ![]() w sumie pierwszy raz ide na ślub, wesele... niewiem jak dobrać koszule, krawat itd... może macie jakieś pomysły? mam garnitur bardzo podobny do tego: ( garniak 1, garniak2) moja dziewczyna będzie miała prawdopodobnie niebieską sukienusie i moje pytanko niebieska koszula będzie pasować np ta (koszula1)? do tego pewnie jakiś krawat szary?? ( http://www.allegro.pl/item435553840_...ci_milano.html ) osobiście mi się wydaje że fajnie by wyglądała ta koszula (koszula2) ale na ślub czarna to chyba nie tego.... no i jaki krawat?? jakiś gładki raczej? czy jakies wzory ogólnie czy nie uważacie że tych pasków, prążków nie będzie za wiele?? WIELKA prośba o jakieś konkret porady...może jakies fotki.. thx |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak się ubrać na ślub?
Jaki masz kolor włosów i oczu? Cera ciemna, czy jasna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
W takim razie jeśli chcesz mieć garnitur i krawat w paski, pokuś się o koszulę bez żadnych wzorów, a z kolorów wybierz: fiolet, czerwień, butelkową lub oliwkową zieleń. Jak słusznie zauważyłeś: czerni nie powinno ubierać się na śluby, szczególnie jeśli później na weselu zdjąłbyś marynarkę, choć to prawda, że dobrze by się w tym zestawie komponowała
![]() P.S. Bardzo ładny krawat z allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hmm... krawat najlepiej nie pstrokaty raczej gladki jesli partnerka ma niebieska sukienke to ladnie by wygladal krawat w takim samym kolorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
dzięki za porady...
...krawat z allegro ![]() pomysle nad jakims innym gładkim.. teraz zastanawiam się nad koszula...mysle o jakiejś błękitnej..(a czy ta na fotkach u góry nie będzie ok??) ewentualnie znalazlem inna coś takiego (...) http://www.allegro.pl/item439587265_..._blekitna.html bo zielone odpadają napewno... biała ewentualnie (...) A czy np różowa by pasowała?? (zakładająć że partnerka miała by różową sukienke {cały czas się wacha}) ...wolałbym koszule pod kolor sukienki, a krawat pod kolor marynarki, ewentualnie ton jaśniejszy\ ciemniejszy niż koszula. może macie jeswzcze jakieś propozycję. będe wdzięczny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam
zaszły pewne zmiany...tj moja partnerak ma juz sukiene,,, jest czerwona z czarnymi dodatkami.... proszę o porady jaka koszule (byle nie czerwoną) i jaki krawat?? proszę o szybka podpowiedź, bo już za 4 dni weselicho, a ja nie mam jeszcze koszuli i krawata... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Dobra, juz nie potrzebuje pomocy. Dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.