|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() nastepny okres po 17 dniach?
Ostatni okres zaczał mi się 27 sierpnia. Trwał jakieś 4 dni.
MIesiaczki mam w miare regularnie. Co 28-30 dni. Przed chwilą zauważyłam, że "dostalam okres"? Po 17 dniach od końca następnego? To raczej niemożliwe.. To może być tylko jakieś plamienie? Czy MUSZE iść do ginekologa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: nastepny okres po 17 dniach?
Jka pierwszy raz byłam u ginekologo to rozmawialam z nia na ten temat....Miałam nie regularne miesiaczki....co 20 co 30 co 35 dni....zapisala mi tabletki antykoncepcyjne i teraz jest oki co 28/ 27 dni mam miesiaczke.....I powiedziala rowniez ze nie kazda kobieta ma co 28 dni miesiaczke...to jest ksiazkowe raczej...grunt to to że masz raz w miesiacu miesiaczke.....Powiedzial a mi takze ze jedna z jej pacjentek ma co 40 dni miesiaczke i jest to normalne...jesli masz jakie watpliwosc i bedzie Ci to przeszkadzac i zdazac sie coraz czesciej poprostu idz do ginekologa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A byłaś gdzieś na wakacjach? To może być spowodowane zmianą klimatu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kici kici miau miau
|
moze to byc plamienie srodcykliczne zwiazane z niskim poziomem estrogenow przed owulacja
miesiaczka co 40 dni to nie jest normalne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
. ja mam 15 lat . ostatnio okres dostałam 1 września, a dzisiaj chyba dostałam go ponownie .. bo mam czerwoną lekką wydzielinę . To normaa ? ^^ czek.na odp . ;*
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Mnie się w tym miesiącu też przydarzyło coś dziwnego
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.